Όταν η ποδηλασία συναντά την παράδοση

Σε ένα σύντομο διάλειμμα από το σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων,  λίγο πριν την εκκίνηση του σπουδαιότερου ποδηλατικού αγώνα που φιλοξενεί η Κύπρος , αθλητές που λαμβάνουν μέρος στο Cyprus Sunshine Cup 2015 βρέθηκαν την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, στο Κτήμα Χριστούδια, στον Κάτω Δρυ.

 


Article featured image
Article featured image

Οι διοργανωτές ετοίμασαν μια όμορφη μέρα και έδωσαν την ευκαιρία στα ΜΜΕ να μάθουν λεπτομέρειες για τον αγώνα αλλά και να γνωρίσουν αθλητές παγκοσμίου επιπέδου, στην παρουσία του προέδρου της Ποδηλατικής Ομοσπονδίας κ. Νάκη Μιχαηλίδη και τοπικών φορέων.

Το Cyprus Sunshine Cup  θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς ποδηλατικούς αγώνες στον κόσμο, αφού τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται μόλις ένα σκαλοπάτι κάτω από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στον αγώνα συμμετέχει η αφρόκρεμα του Mountain Bike, ανάμεσά τους Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες.

Συνολικά λαμβάνουν μέρος 200 ξένοι αθλητές, εκπροσωπώντας 28 διαφορετικές χώρες, αριθμοί που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Το  Cyprus Sunshine Cup  αναδεικνύει την Κύπρο ως τουριστικό προορισμό αφού η διαδρομή διέρχεται από ορισμένα μαγευτικά σημεία της ευρύτερης περιοχής Λευκάρων.

Οι διαδρομές διεξάγονται από 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου, ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή, 8 Μαρτίου με την τελευταία διαδρομή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ