Τρεις μπαμπάδες με στολές εγκυμοσύνης

Τρεις Βρετανοί μπαμπάδες αποφάσισαν να κάνουν ένα ασυνήθιστο δώρο στις γυναίκες τους με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας στις 15 Μαρτίου. Φόρεσαν στολές εγκυμοσύνης για να ανακαλύψουν τι βιώνουν οι γυναίκες στον ένατο μήνα κύησης.

 


Article featured image
Article featured image

Η ψεύτικη κοιλιά 15 κιλών ζυγίζει όσο η πραγματική κοιλιά μιας εγκύου στο τελευταίο στάδιο της κύησης και έχει σχεδιαστεί για να ασκεί πίεση στην ουροδόχο κύστη, στο στομάχι, στους πνεύμονες και να προκαλεί κοιλιακή διάταση.

Ο Τζέισον Μπράμλεϊ, ο Στιβ Χάνσον και ο Τζόνι Μπίγκινς αποχωρίζονται την κοιλιά τους μόνο για 15 λεπτά την ημέρα για να κάνουν ένα ντους. Το «τρίο» που κατάγεται από την Αγγλία, αλλά εργάζεται στη Βαρκελώνη, φορά τις ειδικές στολές στο γραφείο, στην καφετέρια και στο κρεβάτι.  

Ο 46χρονος Στιβ, σύζυγος και πατέρας ενός 12χρονου αγοριού, αναφέρει: «Καθημερινές συνήθειες, όπως το να βάλεις τις κάλτσες σου, αποτελούν πραγματικά δύσκολη διαδικασία».

«Και να φανταστείτε ότι το μόνο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι το βάρος. Δεν έχουμε όλα τα άλλα όπως τις ορμόνες» δήλωσε ο 44χρονος Τζέισον που είναι πατέρας ενός παιδιού. «Ευτυχώς στο γραφείο έχω μια καρέκλα με ρόδες και μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω καθισμένος. Πρόκειται για μια πραγματική ευλογία» πρόσθεσε.  

 

Μετά την τρίτη μέρα ο 45χρονος Τζόνι πατέρας δυο αγοριών αναγκάστηκε να πάει στο φαρμακείο και να ζητήσει γιατρική βοήθεια για την μέση του. «Πήγα με την ζακέτα ξεκούμπωτη και εξήγησα στη φαρμακοποιό την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμουν. Περίμενα να χαμογελάσει αλλά αυτή κούνησε το κεφάλι δείχνοντάς μου με τον τρόπο της ότι έχει βρεθεί στην θέση μου. Επέστρεψε αφήνοντας πάνω στο πάγκο μια ζώνη για την μέση» δήλωσε.

Οι τρεις μπαμπάδες εκτός από την καταγραφή των εμπειριών τους στην ιστοσελίδα 3pregnantdads.com, δημοσιεύουν στο διαδίκτυο βίντεο από την καθημερινότητά τους και ανυπομονούν για τη Γιορτή της Μητέρας, όπου θα αποχωριστούν τα ασυνήθιστα κοστούμια τους.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ