Διαλύεται η Τρόικα;

Nα αποχωρήσει από την Τρόικα σκέφτεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Χάντελσμπλατ.  


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στελέχη της ΕΚΤ ανησυχούν ότι το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων που ανακοίνωσε η Τράπεζα και προκάλεσε την αντίδραση της Γερμανίας, θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκρούσεις συμφερόντων.

«Η ΕΚΤ θα επωφεληθεί της ευκαιρίας για να εξέλθει», ανέφερε γερμανική κυβερνητική πηγή, σύμφωνα με τη Χάντελσμπλατ.

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι και το ΔΝΤ είναι πιθανό να εγκαταλείψει σύντομα την Τρόικα των δανειστών στην Ελλάδα.

 Αν συμβούν αυτά που αναφέρονται στο δημοσίευμα, μόνο μέλος της πρώην «Τρόικα» θα μείνει η Κομισιόν, με τον επικεφαλής της όμως να εμφανίζεται και αυτός θετικός στην κατάργηση της.   


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

«Η Γιαγιά μου η Κυριακού» επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Article featured image

Πανεπιστήμιο απαγόρευσε σε καθηγητή να διδάξει το «Συμπόσιον» του Πλάτωνος

Article featured image

Ο DJ στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ μιλά για τον «άβολο» χορό της Βικτόρια