100 περ σεντ... γέλιο [στο Εναλλάξ]

Το «100…Περ σεντ» είναι μια σουρεαλιστική κωμωδία... με έμπνευση από τον ελληνικό κινηματογράφο, που έρχεται να μας χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου.


Η πρεμιέρα της παράστασης που ανεβαίνει στη Μουσική Σκηνή Εναλλάξ, θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαρτίου, με την είσοδο να είναι δωρεάν για τους άνεργους συμπολίτες μας.

Τα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου ενέπνευσαν τους δημιουργούς του «100…Περ σεντ» οι οποίοι έφτιαξαν ένα έργο που ενώνει το χθες με το σήμερα και χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου.

Μια απελπισμένη τριαντάρα, ένας καπετάνιος, μια γριά, ένας gay και ένα τζίνι μας βάζουν στη μηχανή του χρόνου και μας μεταφέρουν τα ευτράπελα, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του χθες και του σήμερα.

Πάντςω οι συντελεστές του έργου μας ενημερώνουν πως πρόκειται για μια κωμωδία που υπόσχεται να χαρίσει αβίαστα γέλιο και να μας καθηλώσει με αξέχαστες μουσικές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Και εμείς δεν θα τους αμφισβητήσουμε καθόλου!

Με τους: Ξένια Μιχαήλ, Ιωάννα Πολυνείκη, Πέτρο Τίγρη, Μανώλη Αναστασίου και Τηλέμαχο Παπαϊωάννου.

Σκηνοθεσία: Λοΐζος Μαρκίδης.

Κείμενα: Γιώργος Μελλέχας.

Παραστάσεις: Τετάρτη 11, Τετάρτη 18, Τρίτη 24 Μαρτίου και Τετάρτη 1η Απριλίου. Ώρα: 20.30. Είσοδος: €10 (δωρεάν είσοδος για άνεργους). Για πληροφορίες: 9665966.


Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)