Πάφος: τρίτη μέρα κατάληψης για το Λύκειο Κύκκου

Μεγαλώνει το πρόβλημα στο Λύκειο Κύκκου αφού μετά τη συνεχιζόμενη για τρίτη μέρα κατάληψη του Λυκείου από σήμερα θα απέχουν από τα μαθήματα τους και οι μαθητές του γυμνασίου, που συστεγάζονται με τους μαθητές του λυκείου, μετά από χθεσινοβραδινή έκτακτη συνέλευση του Συνδέσμου Γονέων του γυμνασίου.


Εξελίξεις για το θέμα αναμένονται το μεσημέρι αφού ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη για το θέμα στη Λευκωσία με στόχο τη λήψη απόφασης που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Αρχικά η σύσκεψη είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή αλλά μετά την απόφαση των μαθητών να συνεχίσουν την κατάληψη το υπουργείο αποφάσισε να προγραμματίσει νωρίτερα την συνάντηση.

Οι γονείς των μαθητών του Νικολαιδείου, που από φέτος μεταφέρθηκε και συστεγάζεται με το Λύκειο Κύκκου, αποφάσισαν ότι από σήμερα τα παιδιά δεν θα προσέρχονται καν στο σχολείο, μέχρις ότου οριστικοποιηθεί η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ως προς το αίτημα μαθητών και γονέων του Λυκείου Κύκκου για συνέχιση της λειτουργίας του.

Ο Σύνδεσμος Γονέων του Νικολαιδείου εκτιμά ότι η κατάσταση με την κατάληψη και τις δυναμικές εκδηλώσεις που οργανώνονται από πλευράς του Λυκείου δημιουργεί επιπλοκές και στη λειτουργία του γυμνασίου, ενώ είναι προφανές  ότι ανησυχούν και για την ασφάλεια των παιδιών λόγω της κατάληψης και της μη διεξαγωγής μαθημάτων.


Σχετικα

«Πάρε το ποδήλατο» μας παροτρύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού με μία άκρως παραστατική φωτογραφία

Ο Sin Boy είναι πρώτος στα (κυπριακά) trend του Pornhub

Αν είσαι νέος και χωρίς πολλά λεφτά, αυτές είναι οι πόλεις που πρέπει να μετακομίσεις

«Win - Win Situation» στην αυλή του Πολιτιστικού

Το μπέρδεμα που δημιούργησε η ανακοίνωση για το «Σχέσιο Εγκατάστασης Νεαρών Ζευγαριών στα Κατεχόμενα»

Πότε αναμένεται το πόρισμα για τις παραλείψεις στην υπόθεση Μεταξά