Qfer... για να μην χάνεις καμιά προσφορά

Qfer, που στην ουσία αποτελεί συντόμευση της φράσης «Quick Offers», είναι μια πρωτοποριακή και χρήσιμη εφαρμογή, η οποία δίνει τη δυνατότητα λήψης προσφορών προς τους χρήστες των smartphones.

 


Article featured image
Article featured image

Κατεβάζοντας την εφαρμογή η οποία διατίθεται δωρεάν για iOS (iPhones, iPad, iPod), όσο και για συσκευές Android (Samsung, HTC, Sony, LG, κ.λπ ) ο χρήστης έχει τη δυνατότητα αυτόματης λήψης προσφορών από εστιατόρια, καφέ, Clubs, ταξί και γενικά από ένα μεγάλο αριθμών επιχειρήσεων που είναι συνδεδεμένες με την εφαρμογή.

O αριθμός των επιχειρήσεων που είναι συνδεδεμένες διευρύνεται συνεχώς και οι προσφορές συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι προσφορές είναι ταξινομημένες σε κατηγορίες για εύκολη εύρεση, αλλά και ανά περιοχή με χρήση Google Map.

Μπορεί, δηλαδή, κάποιος να κάνει αυτόματα συγκρίσεις με βάση την περιοχή ή την κατηγορία και να ανακαλύψει στην στιγμή την καλύτερη προσφορά γύρω του.

Υπάρχει η δυνατότητα προκράτησης, αν δεν χρειάζεστε αμέσως την προσφορά, και υπάρχει αντίστορφη μέτρηση, μέχρι τη λήξη της, βοηθώντας έτσι την καλύτερη αξιοποίηση της. Επιπλέον επιλέγοντας μια προσφορά, υπάρχει το ιστορικό, και έτσι γνωρίζει κάποιος ανά πάσα στιγμή πού και πόσα ξόδεξε για αγορές και πόσα χρήματα εξοικονόμησε. Η εφαρμογή είναι δίγλωσση, ελληνικά και αγγλικά.

Είναι διαθέσιμη σε App store και Google Play.

www.qfer.com.cy

www.facebook.com/qfercyprus

Περισσότερες πληροφορίες: 22592250, info@qfer.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ