Trapped in Limassol: Νέο escape room στη Λεμεσό

Εάν βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης και κάνετε τα ψώνια σας στην Ανεξαρτησίας ή είστε μεταξύ φαγητού και ποτού στην πολυσύχναστη Σαριπόλου, είτε απλώς κάνετε μια βόλτα στην πλατεία του Παντοπωλείου… μάθετε πως πλέον έχετε την ευκαιρία να μυηθείτε σε ένα καινούριο είδος διασκέδασης!



 


Article featured image
Article featured image

Ως γνωστό, τα δωμάτια απόδρασης (escape rooms), μετά την τεράστια επιτυχία που έχουν σε Ευρώπη και Αμερική, ήρθαν και στην Κύπρο! Ανάμεσά τους και το «Trapped in Limassol», ένα νέο escape room στην πόλη που κι αυτό με τη σειρά του ήρθε να ταράξει τα νερά.

Στους ατμοσφαιρικούς χώρους ενός παλιού αρχοντικού, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στο Λονδίνο των αρχών του 20ου αιώνα και να πρωταγωνιστήσετε, σαν γνήσιοι ντετέκτιβ, σε μια ιστορία μυστηρίου (Poker Night) ή να επιστρατεύσετε το «διαβολάκι» που κρύβετε μέσα σας, πραγματοποιώντας μια ληστεία στο χρηματοκιβώτιο μιας σύγχρονης τράπεζας (The Bank Job).

Συλλογή στοιχείων, σύνθετοι και καλοστημένοι γρίφοι, διαδραστικά παζλ, κατασκευές και σκηνικά που μόνο σε ταινίες τα συναντήσατε μέχρι τώρα, είναι μερικά από τα πράγματα που θα σας κάνουν να το συζητάτε με την παρέα σας για μέρες.

 



 

Μαζέψτε την παρέα σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε κάτι που μόνο ως θεατής πίσω από μια οθόνη το είχατε βιώσει μέχρι σήμερα.

«Σας εγγυόμαστε ότι θα είναι τα καλύτερα 60 λεπτά που έχετε χαρίσει ποτέ στον εαυτό σας, αλλά και στους φίλους σας» μας διαμηνύουν από το «Trapped in Limassol», ανοίγοντάς μας για καλά την όρεξη.

 



 

Trapped in Limassol

Γεωργίου Γενναδίου 34, Λεμεσός.

Για κρατήσεις: 
www.trappedinlimassol.com.cy
και τηλεφωνικά στα 25100044 και 95515002.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ