Ζιμπάμπουε: Τουρίστες είδαν κροκόδειλους να τρώνε άνθρωπο

Μία ομάδα Βρετανών τουριστών που πήραν μέρος σε μια κρουαζιέρα για να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα κατά μήκος του ποταμού Ζαμβέζη, μεταξύ Ζιμπάμπουε και Ζάμπιας, είδαν κροκόδειλους να τρώνε έναν άνθρωπο.


Σύμφωνα με την Daily Telegraph, οι τουρίστες ειδοποίησαν τις αρχές, αλλά την στιγμή που οι υπάλληλοι έφτασαν για να ερευνήσουν, τα ανθρώπινα λείψανα είχαν εξαφανιστεί.

«Το μόνο που μπορούσε να διακρίνει κανείς ήταν το παντελόνι του. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση για εξαφάνιση ατόμου από τα γύρω χωριά, γι' αυτό και δεν πιστεύουμε πως ο άνθρωπος αυτός ήταν ντόπιος» είπε μια τοπική πηγή.Ο Τρέβορ Λέιν, της εταιρείας που διαχειρίζεται αυτές τις εκδρομές, «Bhejane Trust» δήλωσε πως θεωρεί ότι το πτώμα ήταν κατοίκου της Ζάμπια. Πιστεύει ότι επρόκειτο για έναν από τους 13 λαθροκυνηγούς που κυνηγούσαν οι φύλακες του πάρκου στη Ζιμπάμπουε, μερικές ημέρες πριν.Θεωρεί μάλιστα πως ένας από τους λαθροκυνηγούς σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση δύο ομάδων και πως μόνο 9 κατάφεραν να διασχίσουν τον ποταμό μέχρι την Ζάμπια.


Σχετικα

Εντοπίστηκε δίχρονο αγοράκι να περπατά μόνο του το βράδυ σε πλατεία στην Πάφο

Το Buzzfeed κάνει αφιέρωμα στα 18 ελληνικά μαμαδίστικα πιάτα που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν

«Πέος και αιδοίο, όχι πουλάκι και μελισσούλα»

Παραδόθηκε η σημαία και η φωτογραφία του Ντενκτάς στον διευθυντή του σχολείου της Λύσης

Ο συγκλονιστικός πίνακας ενός φοιτητή για το δράμα των προσφύγων

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό θα μαζέψουν λίπασμα