Η Σιμώνη και η Ιωάννα (IN TOTO) καλωσορίζουν την άνοιξη

Το εργαστήρι εικονογράφησης IN TOTO, που δημιουργήθηκε από τις αδερφές Σιμώνη (χαράκτης, τυπογράφος) και Ιωάννα Φιλίππου (ζωγράφος), καλωσορίζει την άνοιξη, με την εκδήλωση «Spring Chicken», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα.

 


Article featured image
Article featured image

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο «In Toto Gallery» που βρίσκεται στην οδό Κανάρη 8Α, στους Αγίους Ομολογητές.

Το εργαστήρι υπόσχεται σε όσους παρευρεθούν ένα απόγευμα, γεμάτο μουσική, εικόνες και φαγητό.

Η εκδήλωση, αρχικά θα παρουσιάσει τη φάρμα βιολογικής εκτροφής ζώων Riverland Dairy Bio Farm's, τα μέλη της οποίας θα κεράσουν στους παρευρισκόμενους οργανικά προϊόντα όπως μέλι, τυρί, χαλούμι, αναρή, γιαούρτι και πολλά άλλα γαλακτοκομικά εδέσματα.

Στη συνέχεια, το εργαστήρι IN TOTO θα παρουσιάσει μια καινούρια καλοκαιρινή τσάντα ώμου την οποία έφτιαξαν σε συνεργασία με την Accessories Designer Ντανιέλλα Γεωργίου. Η πολύχρωμη τσάντα με τις πρωτότυπες μεταξοτυπίες είναι limited edition αφού έχουν δημιουργηθεί μόνο 25 κομμάτια.

Στο χώρο θα υπάρχει και μια μεγάλη συλλογή αυθεντικών έργων τέχνης που θα διατίθενται προς πώληση όπως πίνακες, μεταξοτυπίες, κονκάρδες, παιδικά βιβλία, ημερολόγια, μαξιλάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα για το σπίτι, όλα φτιαγμένα από το εργαστήρι IN TOTO.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 22262470.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ