Ψάχνουν τζιχαντιστές στη Λεμεσό

Οι αρχές ασφαλείας της Κύπρου έχουν πληροφορίες για δράση τζιχαντιστών και έχουν στήσει επιχείρηση για να τους βρουν.



 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των Αρχών ασφαλείας σε χωριά της επαρχίας Λεμεσού, μετά από πληροφορία για δράση φανατικών ισλαμιστών που επιχειρούν να προσηλυτίσουν ομοεθνείς τους για να πολεμήσουν στο πλευρό του ISIS.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δυο Σύριοι, ωστόσο σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη τίποτα επιλήψιμο δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, μετά από σχετική πληροφορία, πραγματοποιείται από τα ξημερώματα ευρείας κλίμακας επιχείρηση στις περιοχές Πλατρών, Ομόδους και Βάσας Κοιλανίου και έχουν εκτελεστεί μέχρι στιγμής τρία εντάλματα έρευνας. Δύο πρόσωπα συριακής καταγωγής, συνέχισε ο κ. Σωτηριάδης, έχουν συλληφθεί και αναμένεται να ανακριθούν, χωρίς να έχει εντοπιστεί επί του παρόντος οτιδήποτε το ύποπτο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Επιστήμονες μετέτρεψαν κόκκινες φράουλες σε λευκές με μία μόνο αλλαγή στο DNA

Article featured image

(Πώς) μισό καρβέλι ψωμί κόστισε σε έναν φούρναρη 15.000 ευρώ

Article featured image

Αυτές είναι οι πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή στον κόσμο