Η iSquare θα διανέμει όλα τα προϊόντα Apple [σε Κύπρο και Ελλάδα]

Επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα είναι πλέον η iSquare, καθώς μετά τους υπολογιστές Mac, τα iPad και τα iPod, εξασφάλισε την επίσημη διανομή και του iPhone.


Η iSquare, μέλος του ομίλου Quest Συμμετοχών, ανακοινώνει την έναρξη της διανομής των προϊόντων iPhone, αποτελώντας έτσι τον επίσημο διανομέα του συνόλου των προϊοντικών κατηγοριών της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, έχοντας αποδεδειγμένα μια επιτυχημένη πορεία ως επίσημος διανομέας των υπολογιστών Mac, των iPad και των iPod τα τελευταία πέντε χρόνια, με εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, η iSquare εξασφάλισε, ως επιστέγασμα των προσπαθειών της, την επίσημη διανομή της «ναυαρχίδας» των προϊόντων της Apple, του iPhone.

Σημειώνεται ότι η iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής.


Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)