Το Δημαρχείο Λευκωσίας φωτίζεται με χρώμα Μωβ

Με χρώμα μωβ, θα φωτιστεί το Δημαρχείο Λευκωσίας, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 18.30.

 Ημέρες Επιληψίας  «Όλα Μωβ»


Η τελετή γίνεται από το Σύνδεσμο Βιολογίας του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας.

Η τελετή εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιολογίας του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για την Επιληψία.

Το χρώμα μωβ έχει καθιερωθεί  ως χαρακτηριστικό της διεθνούς εκστρατείας ευαισθητοποίησης για την Επιληψία.

Οι ημέρες Επιληψίας που διοργανώνονται από τον Σύνδεσμο Βιολογίας του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας περιλαμβάνουν επιπρόσθετα:

·  Διάλεξη από τον Δρα Κώστα Μιχαηλίδη με θέμα την «Επιληψία: Υφιστάμενη Γνώμη και Νέες Θεραπείες» σε απλή γλώσσα, ώστε να γίνει κατανοητή στο ευρύ κοινό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στο αμφιθέατρο ΟΥΝΕΣΚΟ, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00.

·  Μωβ Πανηγυράκι: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα το Σάββατο 28 Μαρτίου από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 στην Πλατεία Ελευθερίας, κατά την οποία θα διεξαχθεί παζαράκι εδεσμάτων, χειροτεχνιών και κοσμημάτων και θα υπάρχουν παιχνίδια κλπ για τη συγκέντρωση χρημάτων και την οικονομική ενίσχυση της πρωτοβουλίας διεθνούς συνεργασίας με την ονομασία «Purple Day»,  ενώ θα διανέμεται διαφωτιστικό υλικό.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ