Λεμεσός: παραδόθηκαν οι 6 νέες αποβάθρες του Μόλου

Παραδόθηκαν σήμερα και επίσημα στον Δήμο Λεμεσού από την κατασκευαστική εταιρεία οι έξι νέες αποβάθρες που έχουν αλλάξει ριζοσπαστικά την εικόνα του παραλιακού μετώπου στον Μόλο.

 


Επιθεωρώντας το έργο, ο Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου υπογράμμισε την πραγματική μα και συναισθηματική αξία που έχουν οι αποβάθρες για την πόλη μιας και θυμίζουν παλαιότερες που υπήρχαν στην περιοχή πριν κάποιες δεκαετίες.

Ήδη στη μεγαλύτερη από τις έξι αποβάθρες προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν οι πρώτες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ σε άλλη αποβάθρα θα προσδέσει το ξύλινο σκάφος του Δήμου «Λάμπουσα» το οποίο θα λειτουργεί ως μουσειακό έκθεμα «για να διδάσκει και στους νεότερους τους παραδοσιακούς μεθόδους ψαρέματος με τις ξύλινες τράτες».

Μετά και την παράδοση των έξι αποβάθρων, που σύμφωνα με αναφορές προς το Δήμαρχο, είναι μοναδικές σε μέγεθος και χαρακτήρα στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, προγραμματίζονται περί τα τέλη Απριλίου, τα εγκαίνια του όλου έργου του «πολυλειτουργικού, παραθαλάσσιου πάρκου», παρουσία της Επιτρόπου της ΕΕ για την Περιφερειακή Ανάπτυξη. 


Σχετικα

«Πάρε το ποδήλατο» μας παροτρύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού με μία άκρως παραστατική φωτογραφία

Ο Sin Boy είναι πρώτος στα (κυπριακά) trend του Pornhub

Αν είσαι νέος και χωρίς πολλά λεφτά, αυτές είναι οι πόλεις που πρέπει να μετακομίσεις

«Win - Win Situation» στην αυλή του Πολιτιστικού

Το μπέρδεμα που δημιούργησε η ανακοίνωση για το «Σχέσιο Εγκατάστασης Νεαρών Ζευγαριών στα Κατεχόμενα»

Πότε αναμένεται το πόρισμα για τις παραλείψεις στην υπόθεση Μεταξά