Τα ζώδια ως εγκληματίες, σύμφωνα με το FBI

Κοινοποιείται συνεχώς τις τελευταίες μέρες η έρευνα του FBI για την εγκληματική συμπεριφορά που αναπτύσσει το κάθε ζώδιο. Σύμφωνα με την έρευνα που ανέλυσε το ιστορικό των συλληφθέντων σε σχέση με το ζώδιό τους, οι κατά τ’ άλλα γλυκύτατοι και ευαίσθητοι Καρκίνοι είναι οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες από όλα τα ζώδια ενώ στον συγκεκριμένο αστερισμό ανήκουν οι πλέον αιμοσταγείς κατά συρροή δολοφόνοι.

 


Article featured image
Article featured image

Δεύτεροι στη βιαιότητα είναι οι Ταύροι, τρίτοι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες οι Τοξότες και τέταρτοι οι Κριοί. Ακολουθούν κατά φθίνουσα σειρά Αιγόκερως, Παρθένος, Ζυγός, Ιχθύς, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος και Δίδυμοι. Οι  τελευταίοι στη λίστα, οι Δίδυμοι, δεν κάνουν πράξεις που σχετίζονται με βία, αλλά κυρίως με απάτες και κομπίνες.

Το ζώδιο ενός ατόμου σχετίζεται άμεσα με το είδος του εγκλήματος που είναι πιθανό να διαπράξει, σύμφωνα με τις διαπιστώσεις των ειδικών.

Αναλυτικότερα για το κάθε ζώδιο, η έρευνα κατέδειξε τα εξής:

Ζώδια της Φωτιάς (Τοξότης, Κριός και Λέων): Από τα τρία, ο Τοξότης έχει τον μεγαλύτερο αριθμό εγκληματιών και είναι ο πιο δύσκολος να συλληφθεί. Οι Τοξότες είναι απατεώνες και κλέφτες, ωστόσο σπάνια βλάπτουν το θύμα τους εκτός κι αν κινδυνεύει η δική τους ζωή. Ο Κριός είναι συνήθως ο πιο βαριά οπλισμένος, και προσλαμβάνεται για να κάνει εγκλήματα. Πιο επικίνδυνος είναι ο Λέων. Άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συνήθως εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες για να αποκτήσουν φήμη και αναγνώριση και δεν ασχολούνται με μικροαδικήματα και ψιλό - απάτες.

Ζώδια του Αέρα (Ζυγός, Δίδυμοι και Υδροχόος): Οι Ζυγοί σου λέει κοτζάμ FBI, έχουν το πιο βεβαρημένο ποινικό μητρώο σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα και είναι συνήθως οπλισμένοι και βουτηγμένοι στη διαφθορά. Από την άλλη οι Δίδυμοι δεν είναι επικίνδυνοι και συνδέονται συνήθως με οικονομικές απάτες και αναίμακτες κλοπές. Οι Υδροχόοι, πάλι, διαπράττουν εγκλήματα για εκδίκηση. Είναι χάκερ και ειδικεύονται στην εξαπάτηση!

Ζώδια της Γης (Αιγόκερως, Παρθένος και Ταύρος): Στην κατηγορία αυτή οι εγκληματίες συλλαμβάνονται σχεδόν κατά κανόνα. Ο Ταύρος ο πιο ευέξαπτος και γι' αυτό επικίνδυνος, ο Παρθένος αγαπά τα όπλα και τον βαρύ οπλισμό, ενώ το ποινικό μητρώο ενός Αιγόκερου είναι ποικίλο και περιλαμβάνει όλων των ειδών τα εγκλήματα. Οι Ταύροι συνήθως εμπλέκονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σπανίως έχουν συνεργούς. Οι Παρθένοι είναι συνήθως διαρρήκτες ή χάκερς, ενώ οι Αιγόκεροι ως επί το πλείστον συμμετέχουν στο οργανωμένο έγκλημα.

Τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς): Οι Καρκίνοι έχουν τη μεγαλύτερη πλειοψηφία εγκληματιών μεταξύ όλων των ζωδίων και είναι επίσης πολύ βίαιοι. Συνήθως είναι δολοφόνοι πάθους. Σκοτώνουν σχεδόν κατά κανόνα και αφήνουν κάποια διακριτικά σημάδια στο σώμα των θυμάτων τους για να υπογράψουν το έγκλημά τους. Οι Σκορπιοί αναδείχθηκαν ως το πιο σαδιστικό ζώδιο, ενώ με εγκλήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά εμπλέκονται οι Ιχθύες. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ