Νέο social quiz [το λες και Quizdom]

Πώς θα σου φαινόταν αν δοκίμαζες τις γνώσεις σου με ένα παιχνίδι ερωτήσεων, το οποίο έχει social χαρακτήρα;

Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι το κινητό σου!

 


Article featured image
Article featured image

Το Quizdom, είναι ένα νέο app με μεγάλη απήχηση, που κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα και ήρθε για να σε κάνει να αποδείξεις τα όσα ξέρεις.

Το παιχνίδι, σου επιτρέπει να αναμετρηθείς σε real time με φίλους, αλλά και άλλους χρήστες.

Σκοπός των δημιουργών του ήταν να ενσωματώσουν τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα των εφαρμογών του είδους σε ένα πιο ενεργό και διαδραστικό πλαίσιο, συνδυάζοντας έτσι γνώσεις, ανταγωνισμό και φυσικά διασκέδαση

Σε λιγότερο από 1,5 μήνα κυκλοφορίας το Quizdοm έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό, καθώς οι χρήστες του φτάνουν σχεδόν τις 500.000.Πώς παίζεται το Quizdom

Ο χρήστης απευθύνει πρόσκληση σε κάποιον φίλο του μέσω Facebook, WhatsApp, Viber ή επιλέγει τυχαία αντίπαλο για να ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Οι δύο αντίπαλοι διαλέγουν από 2 κατηγορίες ο καθένας (από τις 16 συνολικά διαθέσιμες), ενώ το κάθε παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους των 4 ερωτήσεων. Οι παίκτες διαγωνίζονται εναλλάξ στις ίδιες ερωτήσεις και νικητής ανακηρύσσεται εκείνος με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις (σε περίπτωση ισοβαθμίας νικάει ο πιο γρήγορος).

Είτε νικήσει, είτε χάσει, ο χρήστης κερδίζει πόντους ανάλογα με το επίπεδο του αντιπάλου του και σιγά-σιγά ανεβαίνει levels προσπαθώντας να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ranking.Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για Android και iOS.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ