Οι 10 καλύτερες πισίνες ξενοδοχείων του κόσμου [ανάμεσα τους και 2 ελληνικές]

Τα περισσότερα ξενοδοχεία, πλέον, έχουν μεγάλες ιδιαίτερες πισίνες για να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες τους. Ανεξάρτητα, όμως από το πόσο μεγάλες και υπέροχες διακοσμημένα είναι, δεν παύεις να την μοιράζεσαι και με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες.

 


Article featured image
Article featured image

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να κλείσεις ένα δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα. Ησυχία και πολυτέλεια ένα βήμα μακριά από το κρεβάτι σου. Δεν χρειάζεται να την μοιραστείς με κανέναν άλλο, παρά μόνο με τους συνταξιδιώτες σου.

Ανάμεσα στα εξωτικά μέρη και τις μαγικές του πισίνες δεσπόζουν και δυο ελληνικά ξενοδοχεία, με τις ιδιωτικές τους πισίνες να ξεχωρίζουν.

Στην Σαντορίνη βρίσκεται το ξενοδοχείο Perivolas, που υπόσχεται στους επισκέπτες του διαμονή βγαλμένη από τα παραμύθια. Προσαρμοσμένο στις κόγχες του νησιού προσφέρει ένα μέρος ιδανικό για να ξεφύγει κανείς από τον υπόλοιπο κόσμο. Λίγο πιο μακριά από την Οία, το μόνο που θα μπορεί να διασπάσει την ηρεμία είναι οι καμπάνες της εκκλησίας και οι βάρκες των ψαράδων.







Το άλλο ελληνικό ξενοδοχείο είναι το Blue Palace στην Ελούντα της Κρήτης. Το πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο προσφέρει εμβληματική θέα στο νησί της Σπιναλόγκας και το Κρητικό πέλαγος. Γοητεία, στυλ και αρχιτεκτονική σε λιτές γραμμές αποτελούν ιδανικό καταφύγιο για χαλαρωτικές διακοπές.







Ας «βουτήξουμε», λοιπόν, στις καλύτερες ιδιωτικές πισίνες ξενοδοχείων του κόσμου!

Qualia, Αυστραλία

Σε ένα γαλήνιο καταφύγιο μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στην θάλασσα των Κοραλλιών και να χαλαρώσετε στις αναπαυτικές σας ξαπλώστρες.

 



Taj Exotica Resort and Spa, Μαλδίβες

Η Ocean suite του ξενοδοχείου προσφέρει απλόχερα στους κατοίκους της την μοναδική αίσθηση πως είναι σε παραλία, μιας και πέρα από την πισίνα με θαλασσινό νερό έχει ειδικά διαμορφωμένο κατάστρωμα με άμμο.

 



Perivolas, Σαντορίνη- Ελλάδα

Ισορροπώντας πάνω στον βράχο και με την θέα να απλώνεται μπροστά, η ιδιωτική αυτή πισίνα βρίσκεται μέσα σε μια κόγχη, δίνοντας στην χαλάρωση και στην πολυτέλεια μια διαφορετική διάσταση.

 



Hotel Santa Caterina, Αμάλφι- Ιταλία

Στην άκρη του λόφου βρίσκεται η σουίτα Ρωμαίος και Ιουλιέτα με την πισίνα να είναι «καρφιτσωμένη» μέσα σε πλούσιο κήπο με θέα όλη την Τυρρηνική θάλασσα.

 



Six Senses, Ninh Van Bay- Βιετνάμ

Η έλευση στο ξενοδοχείο των αισθήσεων γίνεται αποκλειστικά με βάρκα. Η θέση της πισίνας θα σας καταπλήξει, μιας είναι μέρος ενός βράχου.

 



Oberoi Rajvilas, Jaipur- Ραζαστάν

Την απομόνωση και περισυλλογή που επιθυμούν μπορούν να επιδιώξουν οι επισκέπτες του μακρινού αυτού θέρετρου, κολυμπώντας στην ιδιωτική τους πισίνα υπό το βλέμμα των αγαλμάτων.

 



Jade Mountain Resort, St Lucia

Κάθε πισίνα είναι διακοσμημένη με μοναδικό πρωτότυπο κόσμημα- τζάμι. Το πανόραμα είναι συναρπαστικό, με απεριόριστη θέα στην καταπράσινη βλάστηση και τη θάλασσα.

 



Amangiri Resort, Canyon Point- ΗΠΑ

Μια οάση δροσιάς μέσα στα βράχια είναι η πισίνα στο υπερπολυτελές αυτό ξενοδοχείο με θέα το Γκραν Κάνιον.

 



Intercontinetal, Χονγκ Κονγκ

Αν και δεν βρίσκεται σε κάποιο καταπράσινο νησί, η ιδιωτική πισίνα αυτού του ξενοδοχείου ξεχωρίζει γιατί προσφέρει στιγμές χαλάρωσης μέσα στην πολύβουη ζωή του κέντρου.

 



Blue Palace, Ελούντα- Ελλάδα

Αν ψάχνετε την απόλυτη απόλαυση, αυτός είναι ο προορισμός σας. Βυθιστείτε στην ιδιωτική σας πισίνα και αγναντέψτε το Κρητικό πέλαγος, που ξετυλίγεται μπροστά σας.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ