Ξεκλειδώνουμε την Κύπρο με το #UnlockCyprus

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν αμέτρητες μυστικές ομορφιές της Κύπρου που παραμένουν ανεξερεύνητες. Ακόμη και οι πιο ψαγμένοι ομολογούν ότι η Κύπρος διαθέτει αμέτρητα «κρυφά» σημεία για εκδρομές και νέες εμπειρίες.


Article featured image
Article featured image

Ομολογουμένως, η ιστορία του νησιού μέσα από τους αιώνες, σε συνδυασμό με το πέρασμα των κατακτητών από την Ευρώπη προς τη Μέση Ανατολή και αντίστροφα, έχουν αφήσει πίσω και παράλληλα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο κράμα από μοναδικά κτίσματα, γεύσεις και αρώματα που έχουν αφομοιωθεί στη σύγχρονη κυπριακή κουλτούρα, αρχιτεκτονική και κουζίνα.

Παράλληλα, οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες επιβάλλουν αναζητήσεις, ενώ επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για ευλογημένο τόπο.

Υπάρχει όμως ένα hashtag με τεράστιες δυνατότητες, τόσο για τους ντόπιους, όσο και για τους ξένους το οποίο ξεκλειδώνει τα όμορφα μυστικά του τόπου μας. Αξιοποιώντας το hashtag #UnlockCyprus μπορείτε να μάθετε και να απολαύσετε τα μυστικά της Κύπρου, αλλά ταυτόχρονα να προβάλετε τις δικές σας ανακαλύψεις όχι μόνο σε φίλους, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Με τον τρόπο αυτό ανοίγετε ένα παράθυρο σε μια άγνωστη πλευρά του νησιού μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε διαφορετικές προτάσεις για τους πραγματικά ψαγμένους τουρίστες που είτε έχουν στο πλάνο τους να επισκεφθούν την Κύπρο, είτε η Κύπρος αποτελεί μια επιλογή ανάμεσα σε άλλες για το επόμενό τους ταξίδι.

Ένα μικρό οινοποιείο σε χωριό, ένα αγροτουριστικό κατάλυμα στα ορεινά, μια οικογενειακή ταβέρνα με πρώτες ύλες από τη γύρω περιοχή, ένα ξεχασμένο χωριό ή μνημείο, ένας Κύπριος δημιουργός χωμένος στην παλιά πόλη… όλα μαζί, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο πάζλ μιας διαφορετικής και σίγουρα πιο όμορφης Κύπρου που αξίζει να προβάλλουμε.

Ο κάθε σύγχρονος άνθρωπος μπορεί εύκολα να αξιοποιήσει την τεχνολογία με τρόπο που να επηρεάσει όχι μόνο τους φίλους του, αλλά και ευρύτερα ανθρώπους σε όλο τον κόσμο… Χρησιμοποιήστε λοιπόν την απεριόριστη δύναμη του hashtag και μεταδώστε τις κρυφές ομορφιές του τόπου μας. Το #UnlockCyprus αναπτύσσει ήδη τεράστια δυναμική στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, καθώς και σε διάφορες άλλες πλατφόρμες.

Σκοπός δεν είναι να αναδείξουμε την Κύπρο ως άλλον ένα προορισμό, αλλά ως έναν προορισμό για ψαγμένους, με αμέτρητες εναλλακτικές επιλογές κρυμμένες σε όλο το μήκος και πλάτος του νησιού.

Το hashtag #UnlockCyprus, εφάρμοσε πρώτα η νέα εναλλακτική ιστοσελίδα www.mycyprusinsider.com, και έκτοτε έγινε ένα trend που καλεί όλους μας να γίνουμε εξερευνητές και να αναδείξουμε τις κρυμμένες ομορφιές της Κύπρου, βάζοντας έτσι το δικό μας λιθαράκι στην προβολή του τόπου μας τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο…

#UnlockCyprus και… ξεκλείδωσε την Κύπρο!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ