Μεγάλες αλλαγές στο Facebook Messenger [βίντεο]

Επαναστατικές αλλαγές προανήγγειλε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Facebook F8 Developer, που σχετίζονται με τη μετατροπή του Messenger σε mega Messenger.

 


Article featured image
Article featured image

Οι χρήστες θα έχουν, πλέον, τη δυνατότητα να στέλνουν εκτός από φωτογραφίες, μουσική, GIFs αλλά και να ενσωματώνουν άλλες εφαρμογές στα μηνύματά τους.

Η εταιρία ήδη έχει θέση σε εφαρμογή video, κλήση αλλά και τη μεταφορά χρημάτων μέσα από ένα μήνυμα. Ωστόσο, δεν θα περιοριστεί εκεί, καθώς οι νέες δυνατότητες θα είναι ένα μείγμα επικοινωνίας, gaming και e-commerce.

Μελλοντικά για παράδειγμα, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να με το πάτημα ενός κουμπιού στο Messenger να μπαίνει σε app υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίων, ώστε να κάνει αγορά, και μετά μέσω αυτού να μοιράζεται τις λεπτομέρειες με ένα φίλο του στην κοινωνική πλατφόρμα.

Περισσότερα από 40 νέα add-on apps έχουν ανακοινωθεί από την εταιρία, με συνεργασίες όπως με την Camoji που δημιουργεί μικρά GIFs από την κάμερα του κινητού, το Weather Channel για προβλέψεις καιρού, την Ultratext για text GIFs και πολλά άλλα.







Messenger Business

Το νέο αυτό εργαλείο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αλλαγές. Οι εταιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώνουν στο Facebook Messenger τις ιστοσελίδες τους, να επιβεβαιώνουν παραγγελίες τους αλλά και να παρέχουν υποστήριξη πελατών.




[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ