Ένας κύπριος γράφει για «Στάσεις & Υποστάσεις»

«Στάσεις και Υποστάσεις» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του κύπριου συγγραφέα Μ. Μαυροθέρη το οποίο θα παρουσιαστεί αυτό το μήνα, στα Καλά Καθούμενα, [«Ο χώρος δίπλα»] στην Φανερωμένη.   


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για την πρώτη μυθιστορηματική απόπειρα του συγγραφέα Μικχάιλ Μαυροθέρη, βιβλίο το οποίο ολοκλήρωσε πέρυσι στην Γλασκώβη όπου και διέμενε.

Η περίληψη που φιλοξενείται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου μαρτυρά πως πρόκειται για «Ένα βιβλίο δρόμου, ένας αχταρμάς ανθρώπων, ένθεν και έξωθεν Γλασκόβης, που κόβουν τα μικρά τους δακτυλάκια, καπνίζουν τσιγάρα ακούγοντας Τομ Γουέιτς σε τζουκμπόξ, αποφασίζουν να αυτοκτονήσουν στις παραλίες, γράφουν αλαζονικά ξεβράκωτα ποιήματα με σημασία ή χωρίς, κάνουν ή αποκηρύσσουν όνειρα». 

 

Ο Μικχάιλ Μαυροθέρης έχει εκδόσει επίσης τις ποιητικές συλλογές «Θανατογραφία» [2010], «Blood on the Rocks» [2013], «Γράμματα από την Γλασκώβη» [2013] και «Bad Red Blue, Blue Poetry & Other Compulsory Unpaid Labors» [Γλασκόβη, 2014]. Το «Στάσεις και Υποστάσεις» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις a bookworm publication.

 

 

Παρουσίαση βιβλίου «Στάσεις & Υποστάσεις»

Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 20:00 / Καλά Καθούμενα, «Ο χώρος δίπλα», Λευκωσία

Πληροφορίες: 22347797 [a bookworm publication]

 

*Το βιβλίο θα πωλείται στην τιμή των €5 την ημέρα της παρουσίασης. 



 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ