Ο «Παρούμπας» έρχεται Κύπρο!

Χαράς ευαγγέλια επικρατούν από άκρη σε άκρη της Κύπρου, με την είδηση του ερχομού του λατρεμένου «Παρούμπα» στο νησί.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Πάρης Κοντόπουλος είναι ο άνθρωπος που μας έκλεψε την καρδιά από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε και που το τελευταίο διάστημα είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στην Ελλάδα.

Πως είναι δυνατόν, άλλωστε, να μην αγαπήσεις με τρέλα τον άνθρωπο που παντρεύει με τόση τσαχπινιά και ταλέντο τα «σκυλέ» κομμάτια με τη ζούμπα, δημιουργώντας την εκπληκτική παρούμπα;

Μία παρούμπα που κερδίζει ελληνόφωνους φαν από όλον τον κόσμο σε χρόνο ντετέ, σκορπώντας πρωτοφανή φρενίτιδα και ενθουσιασμό, όπου και αν παρουσιαστεί. Κυρίως από τον γυναικείο, μα και όχι μόνο, πληθυσμό.

Η Κύπρος θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό του Πάρη, σε μία περιοδεία που ο ενθουσιώδης χορευτής – γυμναστής ξεκινά αυτές τις μέρες, ανταποκρινόμενος σε διάφορες προσκλήσεις που λαμβάνει από φαν του στο εξωτερικό. 

Ο Πάρης φτάνει στην Κύπρο αυτήν την Κυριακή, 8 Μαρτίου.

 



Παρούμπα και στο «Show & Αβλαβές»

Η Γωγώ Αλεξανδρινού θα είναι η καλεσμένη του Λούη Πατσαλίδη στο «Show & Αβλαβές» την ερχόμενη Τρίτη, 10 Μαρτίου, στις 11 το βράδυ, και η ομάδα της εκπομπής τής ετοιμάζει πολλές… εκπλήξεις. Στην ίδια εκπομπή θα συμμετέχει και ο viral στα social media χορογράφος Πάρης Κοντόπουλος ο οποίος θα διδάξει τη διάσημη τεχνική του «Παρούμπα» στη Γωγώ και στο κοινό.

Όσοι θέλουν να παρευρεθούν στο κοινό στο γύρισμα της Δευτέρας και να συμμετάσχουν στο χορευτικό της «Παρούμπας» στη σκηνή του «Αβλαβές» μπορούν να κλείσουν δωρεάν εισιτήρια στο www.avlaves9.eventbrite.com -βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τις κρατήσεις σας το συντομότερο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ