10 μυστικά ομορφιάς από παλιές σταρ του Χόλιγουντ

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Γκρέις Κέλι και οι υπόλοιπες σταρ που μεσουρανούσαν τότε στο Χόλιγουντ, είχαν όλες λαμπερό δέρμα και κομψό μακιγιάζ. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που ακόμα και σήμερα θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς.

Τι είναι αυτό που τις έκανε να ξεχωρίσουν;

Μήπως είχαν κάποιο καλά κρυμμένο μυστικό ή τρικ που δεν γνωρίζουμε;

 


Article featured image
Article featured image

Μέριλιν Μονρόε

Η Μέριλιν Μονρόε είναι γνωστή για τη σιλουέτα της αλλά κυρίως για το γεγονός ότι οι καμπύλες της ήταν όλες στο σωστό μέρος, κάτι που ήταν αποτέλεσμα της γυμναστικής με βάρη και της διατροφής της που ήταν υψηλή σε πρωτεΐνη. Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 1952 είχε πει: «Πριν κάνει το πρωινό μου ντους, ζεσταίνω ένα φλιτζάνι γάλα και σπάω μέσα 2 αβγά. Με ένα πιρούνι τα ανακατεύω και πίνω το ρόφημα ενώ ντύνομαι».

 

Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Το δραματικό μακιγιάζ της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με το χαρακτηριστικό eyeliner, έχει μείνει στην ιστορία από την ταινία «Κλεοπάτρα». Το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της, όμως, δεν ήταν ούτε το μακιγιάζ της, ούτε τα μαλλιά της, αλλά ένας καλός ύπνος.

 

Όντρεϊ Χέπμπορν

Το βλέμμα της Όντρεϊ Χέπμπορν, μαζί με τα έντονα φρύδια και το ουδέτερο μακιγιάζ, ήταν το σήμα κατατεθέν της. Η ίδια έδινε μεγάλη προσοχή στις βλεφαρίδες της και γι' αυτό το λόγο, αφού έβαζε μάσκαρα, τις ξεχώριζε με μία καρφίτσα.

 

Γκρέις Κέλι

Η Γκρέις Κέλι δεν ξεχνούσε ποτέ να ενυδατώνει αρκετά τα χέρια με κρέμα, αφού τα χέρια είναι τα πρώτα που προδίδουν την ηλικία μίας γυναίκας.

 

Μαρλέν Ντίτριχ

Τα χαρακτηριστικά φρύδια της Μαρλέν Ντίτριχ ήταν αποτέλεσμα μεγάλης προετοιμασίας. Μάλιστα λέγεται, ότι η ίδια είχε ξυρίσει τα φρύδια της προκειμένου να σχεδιάσει τον τέλειο σχήμα μόνη της.

 

Ρίτα Χέιγουορθ

Πολλοί νομίζουν ότι η Ρίτα Χέιγουορθ, ήταν φυσική κοκκινομάλλα, αλλά τα είχε βάψει στην αρχή της καριέρας της. Επίσης, την είχαν συμβουλέψει να αφαιρέσει κάποιες τρίχες από το μπροστινό μέρος τους κεφαλιού της για να μεγαλώσει το μέτωπό της.

 

Μαίη Γουέστ

Το λάδι καρύδας είναι πλέον γνωστό ότι κάνει καλό στο δέρμα, αλλά η Μαίη Γουέστ ήξερε αυτό το μυστικό δεκαετίες πίσω και συνήθιζε να το απλώνει στο πρόσωπό της για να λάμπει.

 

Ίνγκριντ Μπέργκμαν

Περισσότερο γνωστή για τη φυσική ομορφιά της η Ίνγκριντ Μπέργκμαν είχε μεν καλά γονίδια αλλά δεν άφηνε και τα πάντα στην τύχη τους. Φρόντιζε να γυμνάζεται τακτικά και να κάνει συχνά σάουνα και μασάζ.

 

Σοφία Λόρεν

Σύμφωνα με το BBC, η Σοφία Λόρεν συνήθιζε να κρατάει το δέρμα της μακριά από τον ήλιο, να ενυδατώνει τον οργανισμό της με πολλά υγρά και να βάζει ελαιόλαδο στο δέρμα της για να λάμπει.

 

 

Τζιν Χάρλοου

Η ξανθιά ηθοποιός φωτογραφιζόταν πάντοτε με το πρόσωπό της να βρίσκεται σε γωνία και απέφευγε να δείχνει το πρόσωπό της ανφάς. Επιπλέον, προτιμούσε τα έντονα χτενίσματα ώστε να φαίνεται πιο αδύνατο το πρόσωπό της.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ