Ξεκίνησαν οι αγώνες μπάσκετ λυκείων Ελλάδας και Κύπρου

Με αναμετρήσεις κυπριακών ομάδων με ομάδες από τα Ιωάννινα, ξεκινούν σήμερα οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Κύπρου - Ελλάδας 2015, οι οποίοι  διεξάγονται στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον» στη Λάρνακα.

 


Article featured image
Article featured image

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «στις 9.30 το πρωί ξεκίνησε η αναμέτρηση της ομάδας κοριτσιών του Ενιαίου Λυκείου Κύκκου Β΄- (Αθλητικό Σχολείο Λευκωσίας) με το 3ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων  ενώ στις 11.30 η ομάδα αγοριών του Ενιαίου Λυκείου Κύκκου Β΄ θα αντιμετωπίσει το 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων».

Την επίσημη έναρξη των αγώνων θα κηρύξει αύριο στις 09.00 το πρωί ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής και θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης.

Η τελετή, σύμφωνα με την ανακοίνωση «θα διανθίζεται από χορευτικές δημιουργίες μαθητών και μαθητριών του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας.

Το μουσικό σύνολο από το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας αναμένεται να δώσει στους φιλοξενούμενους μια ξεχωριστή γεύση της κυπριακής παραδοσιακής μουσικής. Παράλληλα, μαθητές /καλαθοσφαιριστές του σωματείου «Ζήνων», από Γυμνάσια και Λύκεια της Λάρνακας, θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό σόου καλαθοσφαιρικών δεξιοτήτων».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ