Το Lush Beach Bar Resto λανσάρει νέα κάβα

Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Λάρνακας, το Lush Beach Bar Resto, έχει γίνει talk-of-the-town, δίνοντας ακόμα ένα λόγο στους λάτρεις του κρασιού να δειπνήσουν στο μοντέρνο χώρο του, με το λανσάρισμα της νέας κάβας, η οποία διαθέτει μερικές από τις καλύτερες διεθνείς ετικέτες.

 


Article featured image
Article featured image

Σε στενή συνεργασία με το La Maison Du Vin Λευκωσίας, το γνωστό Bar Restaurant που ξεχωρίζει για την ολοκληρωμένη εμπειρία ποτού, φαγητού και διασκέδασής δίπλα στο κύμα, αναβαθμίζεται, προσφέροντας στους λάτρεις του καλού κρασιού ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία ποιοτικών κρασιών από όλο τον κόσμο τα οποία βρίσκονται σε κοινή θέα για τους επισκέπτες, στη νέα κάβα του εστιατορίου. 

Το λανσάρισμα της νέας κάβας πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο Lush Beach Bar Resto, δίνοντας την ευκαιρία στους εκλεκτούς καλεσμένους και πιστούς του θαμώνες να δοκιμάσουν  τις νέες προσθήκες κρασιών.

Ο Γενικός Διευθυντής του Lush Beach Bar Resto κ. Ντίνος Eυσταθιάδης δήλωσε: «Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση, και αν και ανέκαθεν είχαμε μια σειρά από υπέροχα κρασιά στον κατάλογό μας, η καινούρια κάβα, μας δίνει την ευκαιρία να παρέχουμε μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, καθώς παρέχει επιλογές κρασιών από όλο τον κόσμο, καλύπτοντας έτσι τα διαφορετικά γούστα γεύσεων των πελατών, ανεξαρτήτως του προϋπολογισμού τους».

Το Lush Beach Bar Resto πρόσφατα ανανέωσε την προσεγμένη Μεσογειακή και Ιαπωνική κουζίνα, προσφέροντας έτσι στους πελάτες του διαφορετικές γαστρονομικές προτάσεις για γεύμα ή δείπνο, με θέα τη θάλασσα. Με πελάτες από όλες τις πόλεις της Κύπρου το Bar Restaurant αποτελεί ένα από τα κορυφαία ολόχρονα hot-spots του νησιού, όσον αφορά την παραθαλάσσια ψυχαγωγία και την κατάλληλη μουσική για όλες τις ώρες της ημέρας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ