Άδωνης: «Είμαι γατάκι μπροστά στον Βαρουφάκη»

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στον Γιάνη Βαρουφάκη και στον εαυτό του, για το ποιος έχει κάνει περισσότερες εμφανίσεις στα ΜΜΕ.

Νικητής σύμφωνα με τον πρώην υπουργός Υγείας είναι ο κ.Βαρουφάκης.


Article featured image
Article featured image

Ο κ.Γεωργιάδης, είπε χαρακτηριστικά για τον υπουργό Οικονομικών:


«Είναι συμπαθέστατος. Με έχει ξεπεράσει και στην τηλεόραση. Εγώ είμαι... γατάκι μπροστά του».


 «Έχει μεγάλη πλάκα. Οι Συριζαίοι, όταν ήμουν Υπουργός Υγείας με κορόιδευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ επειδή έβγαινα συνέχεια στα κανάλια. Και είχαν δίκιο. Και τους έκατσε ο Βαρουφάκης που είναι ταυτόχρονα σε τρία ραδιόφωνα, σε δυο τηλεοράσεις και τσακώνεται και στο twitter με κάνα δυο δημοσιογράφους. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο».

Ωστόσο ο κ.Γεωργιάδης έριξε και τα καρφιά του αφού τόνισε πως ο κ.Βαρουφάκης δεν κάνει γι' αυτή την δουλειά.

 «Όταν πας στην Ευρώπη να πάρεις λεφτά, δεν τσακώνεσαι με όποιον βλέπεις μπροστά σου, κάνεις και λίγη διπλωματία. Ο άνθρωπος αυτός έχει τσακωθεί με όλους τους συναδέλφους του υπουργούς. Δεν είναι τακτική του. Άμα ήταν τακτική θα έπρεπε να έχει κερδίσει και λεφτά. Λεφτά δεν έχει φέρει. Είναι πολύ καλός επικοινωνιακά, είναι χαρισματικός άνθρωπος, δεν υπάρχει αμφιβολία. Επίσης πρέπει να πω ότι κατά βάση θεωρώ ότι είναι πιο κοντά σε εμάς, υπό την έννοια ότι είναι ταγμένος υπέρ του ευρώ, ενώ μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και άλλοι που είναι υπέρ της δραχμής. Οπότε υπό αυτή την έννοια, καλύτερα που είναι αυτός σε αυτή τη θέση. Αλλά νομίζω ότι το έχει χάσει».

Θα έχει φύγει από την κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα

Για το μέλλον του Γιάνη Βαρουφάκη στη θέση του υπουργού Οικονομικών, πρόσθεσε: «Δεν νομίζω να φτάσει μέχρι το Πάσχα. Δεν το λέω με κακία, αλλά πιστεύω πως ότι πάει στραβά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα το φορτώσει στον Βαρουφάκη. Είναι ο πιο εύκολος αποδιοπομπαίος τράγος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, φυτευτός ήρθε, δεν είναι σε καμία από τις τάσεις, τις συνιστώσες αυτές που έχουν, θα τον θυσιάσουν για πλάκα. Και κάνει και λάθος που δεν φέρνει τη σύμβαση στη Βουλή διότι δεν έχει καταλάβει, επειδή είναι νέος στη Βουλή και δεν ξέρει, ότι αν βάλει μόνο αυτός υπογραφή, εάν πάει κάτι στραβά στην οικονομία της χώρας και θέλουν να φορτώσουν σε κάποιον και τις ποινικές ευθύνες, θα είναι μόνος του».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ