H Αλίκη Χρυσοχού συναντά τον Γιάννη Χατζηλοΐζου

Article featured image
Article featured image

Η παγκοσμίου φήμης Σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού συναντά τον Μαέστρο Γιάννη Χατζηλοΐζου στη συναυλία «Awakenings», με γνωστά και αγαπημένα από το κλασικό και μοντέρνο ρεπερτόριο.                 

Η συναυλία παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εγκεφαλίτιδας και αποτελεί ένα συνδυασμό μοντέρνου και κλασικού ρεπερτορίου με κομμάτια Musical, Opera, Jazz, Cabaret και Tango.

Η Αλίκη Χρυσοχού, με πολλές εμφανίσεις στο ενεργητικό της, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ερμηνεύει με τη βελούδινη φωνή της γνωστά, αγαπημένα κομμάτια. Συνοδεύουν, στην κιθάρα ο Jan Bures και στο κοντραμπάσο ο Κώστας Χαλουμάς ενώ συμμετέχουν φιλικά ο Βαρύτονος Γιώργος Ιωάννου και η δεκατεράχρονη Σοφία Πατσαλίδου.

Η διεύθυνση του προγράμματος ανήκει στον Μαέστρο Γιάννη Χατζηλοΐζου και η παραγωγή είναι μια συνεργασία της Christian Alexander PR & Events με την Dance Alexia Productions.

Σάββατο 14 Μαρτίου, Θέατρο Παλλάς, Λευκωσία, 20.30.  Εισιτήρια: €20 (από το www.soldouttickets.com.cy και σε όλα τα περίπτερα Soeasy). Πληρ. 70007705.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ