Η Χίλαρι Κλίντον διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ [και όλα δείχνουν πως θα κερδίσει]

Την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 σκοπεύει να ανακοινώσει την Κυριακή η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Daily Mail η οποία επικαλείται δηλώσεις ανώνυμης πηγής.Τα προγνωστικά είναι υπέρ της, με τα γραφεία στοιχημάτων να θεωρούν σχεδόν βέβαιη την επικράτησή της.


Η πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πιθανό να κάνει την επίσημη ανακοίνωση μέσω βίντεο το οποίο θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει η εφημερίδα.

Οι αμερικανικές εκλογές είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν το 2016 και σύμφωνα με τον Economist, τα προγνωστικά είναι υπέρ της, με τα γραφεία στοιχημάτων να θεωρούν σχεδόν βέβαιη την επικράτησή της.

Στο απέναντι στρατόπεδο, στην κούρσα για το χρίσμα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων μπήκε και ο γερουσιαστής του Κεντάκι Ραντ Πολ.

Ο Πολ είναι ο δεύτερος πολιτικός του συντηρητικού κόμματος, μετά τον Τεντ Κρουζ, που υποβάλλει την υποψηφιότητά του στη μάχη για το χρίσμα, η οποία διαγράφεται άκρως ανταγωνιστική.


[πηγή]

Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)