Αγοράζουμε IKEA online [τώρα και e-shop]

Η ΙΚΕΑ Κύπρου, δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΚΕΑ e-shop.

 


Article featured image
Article featured image

Με το IKEA e-shop μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας προϊόντα για το σπίτι, από το σπίτι!

Επισκεφτείτε το site, εμπνευστείτε, επιλέξτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν, δημιουργήστε τους δικούς σας συνδυασμούς και κάντε τις αγορές σας στις χαμηλές τιμές ΙΚΕΑ.

Η αναδιαμορφωμένη ιστοσελίδα, διευκολύνει τις επιλογές σας, παρέχοντας σας μεγαλύτερη έμπνευση, ιδέες & λύσεις, ευκολότερη αναζήτηση προϊόντων και δυνατότητες εύρεσης πολλαπλών συνδυασμών σε προϊόντα, χρώματα και υλικά για τον εξοπλισμό, τη διακόσμηση και την ανανέωση του χώρου.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα αγαπημένων, την οποία μπορείτε όποτε θέλετε να τη μεταφέρετε στο καλάθι των αγορών σας.

Η εξόφληση των αγορών σας, μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω PayPal, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με μετρητά κατά την παράδοση.

Το ΙΚΕΑ e-shop δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της ΙΚΕΑ και τα προϊόντα που πωλούνται online έχουν τις ίδιες τιμές με αυτά που βρίσκονται στο Κατάστημα IKEA.

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να αγοράσετε πάνω από 6.000 προϊόντα.

Σχετικά με την παράδοση των αγορών σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε την παράδοση στο χώρο που εσείς θέλετε, είτε την παραλαβή των αγορών σας από τα σημεία παραλαβής του συνεργαζόμενου ταχυμεταφορέα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ