Έρχεται να μας μιλήσει για την επανάσταση

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έρχεται Κύπρο και θα μιλήσει σε ανοιχτή συζήτηση με τους νέους για την επανάσταση.

 


Article featured image
Article featured image

Ο πρώην γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του πολιτικού κινήματος «Το Ποτάμι» θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκοπό να μιλήσει «για την επανάσταση των νέων και του νέου που έχει ανάγκη η Κύπρος, η Ελλάδα και η Ευρώπη».

«Μπορεί οι νέοι να αλλάξουν την Ευρώπη; Μπορεί οι νέοι να αλλάξουν την ζωή τους; Και υπάρχουν νέες ιδέες που πάνω σε αυτές θα χτιστεί ένα καινούργιο μέλλον ή ο κόσμος είναι καταδικασμένος να κινείται πάνω στις παλιές ράγες με μικρές μόνο βελτιώσεις χωρίς νέους σταθμούς και νέες διαδρομές;»

Την συζήτηση θα συντονίσει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου και μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού, Χαρίδημος Τσούκας.

Για το Facebook event πατήστε ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

Article featured image

Γυναίκα γέννησε πεντάδυμα, έπειτα από 12 χρόνια προσπαθειών να αποκτήσει παιδί

Article featured image

«Το μήνυμα της ιστορίας είναι η προσπάθεια να διατηρούμε την αθωότητα μεγαλώνοντας σε έναν δύσκολο κόσμο»