Έρχεται να μας μιλήσει για την επανάσταση

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έρχεται Κύπρο και θα μιλήσει σε ανοιχτή συζήτηση με τους νέους για την επανάσταση.

 


Article featured image
Article featured image

Ο πρώην γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του πολιτικού κινήματος «Το Ποτάμι» θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκοπό να μιλήσει «για την επανάσταση των νέων και του νέου που έχει ανάγκη η Κύπρος, η Ελλάδα και η Ευρώπη».

«Μπορεί οι νέοι να αλλάξουν την Ευρώπη; Μπορεί οι νέοι να αλλάξουν την ζωή τους; Και υπάρχουν νέες ιδέες που πάνω σε αυτές θα χτιστεί ένα καινούργιο μέλλον ή ο κόσμος είναι καταδικασμένος να κινείται πάνω στις παλιές ράγες με μικρές μόνο βελτιώσεις χωρίς νέους σταθμούς και νέες διαδρομές;»

Την συζήτηση θα συντονίσει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου και μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού, Χαρίδημος Τσούκας.

Για το Facebook event πατήστε ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Χώρα βίωσε την πιο θερμή άνοιξη από το 1901

Article featured image

Ζώο-σύμβολο της κυπριακής υπαίθρου βοηθά ασθενείς ψυχικής υγείας (σε άλλη χώρα)

Article featured image

Άλλη μια χώρα εξετάζει την απαγόρευση χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε παιδιά κάτω των 15 ετών