Σε ένα μόλις λεπτό ξεπούλησαν οι σέλφι της Κιμ!

Σε ένα μόλις λεπτό πουλήθηκε ένα σετ 500 limited edition του βιβλίου που πρόκειται να εκδώσει η Kim Kardashian, με τις καλύτερες selfies της!

 


Article featured image
Article featured image

Τα αντίτυπα κόστιζαν 60 δολάρια το καθένα και η διαφορά τους με το βιβλίο που πρόκειται να βγει είναι ότι έχουν υπογραφεί και αριθμηθεί από την ίδια την Kim, ενώ έχουν και διαφορετικό εξώφυλλο με εκείνη να φορά μπικίνι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Daily News», το βιβλίο περιέχει 115 φωτογραφίες μπούστου, 23 με τα οπίσθιά της, 10 ολόγυμνες και μια με την κοιλιά της φουσκωμένη όταν ήταν έγκυος.

Η ίδια λέει ότι «Για πολλούς ανθρώπους το να βγάζεις τόσες selfies είναι γελοίο. Για μένα απλά είναι αυτό που αγαπώ: να βγάζω φωτογραφίες και να τις ανεβάζω στα social media σαν αναμνηστικά».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Μέχρι το 2531 (σχεδόν) όλοι οι πολίτες της Ιαπωνίας θα έχουν το ίδιο επώνυμο

Article featured image

Πώς το ChatGPT απειλεί να καταστρέψει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων

Article featured image

Ένα σπάνιο ροζ διαμάντι που κλάπηκε πριν 100 χρόνια τώρα εκτίθεται σε μουσείο