Μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τους λάτρεις της κάνναβης

Έχει χαρακτηριστεί ως το «Tinder για τους χρήστες μαριχουάνας» και ήδη έχει γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος για την εφαρμογή «High There!», η επίσημη περιγραφή της οποίας είναι «το πρώτο παγκόσμιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για όσους λατρεύουν την κάνναβη», αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline.

Το δίκτυο αυτό έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζονται στο διαδίκτυο, να κάνουν νέες φιλίες και να δημιουργούν δεσμούς χωρίς να δέχονται κριτική για τις απόψεις και τις πράξεις τους.

Η εφαρμογή εγκαινιάστηκε πριν από δύο μήνες και μπορούσαν να την κατεβάσουν μόνο οι χρήστες που βρίσκονταν σε πολιτείες των ΗΠΑ που είχαν νομιμοποιήσει τη χρήση κάνναβης. Ωστόσο, τώρα η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλον τον κόσμο μέσα από το App Store και το Google Play, καθώς πήρε την έγκριση για να… επεκτείνει την εμβέλειά της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η εφαρμογή έγινε γρήγορα διάσημη στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια και το Κολοράντο με 41.000 χρήστες τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της, ενώ αναμένεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ολλανδία, την Ισπανία, την Αγγλία και την Αυστραλία.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ