Χωρίς νερό η Λευκωσία

Χωρίς νερό παραμένει η πρωτεύουσα  από το πρωί λόγω βλάβης ενώ  δεν έχει αποπερατωθεί η εκτέλεση των εργασιών του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) επί του αγωγού Τερσεφάνου, ο οποίος μεταφέρει νερό προς την πόλη.

 


Article featured image
Article featured image

Τραγική χαρακτήρισε μιλώντας στο «Μεσημέρι και Κάτι» ο διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας Νίκος Ζαμπακκίδης.

Η κατάσταση είπε είναι ρευστή ενώ όπως είπε δεν υπάρχει προς το παρόν σταγόνα νερού.  Χωρίς νερό είναι και το Γενικό Νοσοκομειο Λευκωσίας. 

Ο κ. Ζαμπακκίδης ανέφερε ότι αναμένει ενημέρωση απο το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων το οποίο μέχρι στιγμής αναφέρει ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί νωρίς το απόγευμα. 

Σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναφέρει ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του ΤΑΥ και την παροχή νερού στις υδατοδεξαμενές το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας θα αρχίσει σταδιακά την αποκατάσταση της παροχής νερού στους καταναλωτές του. 

Προστίθεται ότι το Συμβούλιο διαχειρίζεται την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προσπαθεί να μην διακόψει την παροχή νερού σε ζωτικές υπηρεσίες όπως κρατικά νοσηλευτήρια, βιομηχανίες κλπ.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ