Αύριο (Τρίτη) τα βραβεία της Madame Figaro

Αυτή την ώρα, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου συνεχίζονται εντατικά οι πρόβες για την αυριανή 10η διοργάνωση των βραβείων Madame Figaro «Γυναίκες της Χρονιάς».

 


Article featured image
Article featured image

Δεν έχουμε βρεθεί εκεί, κάποιοι όμως που το έκαναν, τόσο σήμερα όσο και μες στο Σαββατοκύριακο, μας μεταφέρουν εικόνα και εντυπώσεις οπότε ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και πάλι θα λείπουν οι φανφάρες και το περιττό glitter (όπως και πέρσι άλλωστε) και πάλι θα αναλάβει να υλοποιήσει το concept o Γιώργος Θεοφάνους (όπως και πέρσι) το οποίο εμπνεύστηκε μαζί με την ομάδα της Madame Figaro και θα φέρει εις πέρας με τη βοήθεια της ομάδας παραγωγής αλλά και των καλλιτεχνών, ενώ φυσικά, και πάλι τιμώμενο πρόσωπο θα είναι η γυναίκα.

Σε ότι αφορά στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, για το οποίο μάλλον θα γνωρίζεις ήδη, αξίζει να αναφέρουμε πως, για πρώτη φορά και ειδικά για τα βραβεία της Madame Figaro, θα βρεθούν μαζί επί σκηνής δυο σημαντικοί Κύπριοι καλλιτέχνες, σε μια συνεργασία που σίγουρα θα εντυπωσιάσει -όσο κλισέ κι αν ακούγεται η πρόταση με τις 6 τελευταίες λέξεις.

Κατά τ’ άλλα, το tagline της φετινής επετειακής διοργάνωσης δεν είναι άλλο από το ότι, «μια γυναίκα από το μηδέν μπορεί να κάνει το παν», ενώ τόσο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά και το event στην ολότητά του θα εστιάζει στα παιδιά και την σχέση τους με τη μαμά-μητέρα.

Η αυριανή εκδήλωση λοιπόν θα επιβραβεύει την ουσία και όχι οτιδήποτε άλλο παρεμφερές, θα περιέχει συγκίνηση, λόγια από ωραίους ανθρώπους, θα δίνει μηνύματα, θα ξεχειλίζει από θετική ενέργεια και αγάπη, ενώ και στο καλλιτεχνικό κομμάτι της, θα προσφέρει ουσιαστική ψυχαγωγία με τη ματιά του Γιώργου Θεοφάνους.

Απ’ ότι γνωρίζουμε, υπάρχουν κάποια ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για το Θέατρο Στροβόλου (λεπτομέρειες ΕΔΩ), ενώ για όσους δεν θα καταφέρουν ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο κωλύονται να είναι εκεί αύριο, Τρίτη 28 Απριλίου, τα βραβεία Madame Figaro «Γυναίκες της Χρονιάς» θα μεταδοθούν ζωντανά από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, στις 21.20.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ