Micorosoft: Κατηγορείται για παράνομη χρήση δύο ευρεσιτεχνιών

Αμερικανικό δικαστήριο αποφάνθηκε τη Δευτέρα ότι η Microsoft Corp, έκανε παράνομη χρήση δύο ευρεσιτεχνιών της εταιρείας InterDigital σε κινητά της τηλέφωνα, σε μια δικαστική διαμάχη που ενδέχεται να αποβεί δαπανηρή για τον κολοσσό λογισμικού.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με τον δικαστή Θίοντορ Έσεξ, η Microsoft παραβίασε τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας κάνοντας χρήση δύο ασύρματων τεχνολογιών που ανήκουν στην InterDigital, ενώ υποστήριξε ότι δεν θα εναντιωνόταν στο δημόσιο συμφέρον μία ενδεχόμενη απαγόρευση εισαγωγής των συσκευών κινητής τηλεφωνίας της Microsoft που ενσωματώνουν τις εν λόγω πατέντες στην αμερικανική αγορά.

Η απόφαση του δικαστή θα πρέπει να εξεταστεί από τη δικαστική Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου προτού τεθεί σε εφαρμογή μια πιθανή απαγόρευση.

Η Microsoft χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστηρίου ως ένα μόνο βήμα στην όλη διαδικασία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αυτό που βλέπετε είναι στολή Halloween και μέσα της κρύβεται ένα πασίγνωστο μοντέλο

Article featured image

«Never big enough»: Στα άδυτα της βιομηχανίας μεγέθυνσης πέους (που γνωρίζει τεράστια άνθηση)

Article featured image

Για πρώτη φορά χορηγήθηκε σε άνθρωπο ιός που σχεδιάστηκε από την τεχνητή νοημοσύνη