Καιρός για Μπετόβεν, βιολί και σαξόφωνο

Εάν φτιάχνεστε με Μπαχ, Μπετόβεν και Σκριάμπιν και με βιολιά, βιολοντσέλα και σαξόφωνα, ευχάριστα είναι τα μαντάτα που σας φέρνουμε. Ορισμένοι από τους σημαντικότερους σολίστες διεθνώς έρχονται σύντομα στην Κύπρο για εννέα συναυλίες σε δύο πολύ ξεχωριστές αίθουσες.

 


Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου 2015.

Το φεστιβάλ που προσελκύει στο νησί μας περισσότερους από 2.000 επισκέπτες, θα φιλοξενηθεί στον σύγχρονο συναυλιακό χώρο του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος, «The Shoe Factory», που βρίσκεται στην οδό Ερμού στην παλιά Λευκωσία και στη Μεσαιωνική Έπαυλη των Κουκλιών στην Πάφο, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά διασωθέντα μνημεία φράγκικης αρχιτεκτονικής στην Κύπρο και μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Εκτός από τις συναυλίες, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν επίσης εκπαιδευτικές παραστάσεις σε μαθητές της δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης και εργαστήρια μουσικής για νεαρούς Κύπριους οργανοπαίχτες.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει.

Για τα ονόματα των συμμετεχόντων μουσικών και  περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Pharos Art Foundation.


Σχετικα

«Πάρε το ποδήλατο» μας παροτρύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού με μία άκρως παραστατική φωτογραφία

Ο Sin Boy είναι πρώτος στα (κυπριακά) trend του Pornhub

Αν είσαι νέος και χωρίς πολλά λεφτά, αυτές είναι οι πόλεις που πρέπει να μετακομίσεις

«Win - Win Situation» στην αυλή του Πολιτιστικού

Το μπέρδεμα που δημιούργησε η ανακοίνωση για το «Σχέσιο Εγκατάστασης Νεαρών Ζευγαριών στα Κατεχόμενα»

Πότε αναμένεται το πόρισμα για τις παραλείψεις στην υπόθεση Μεταξά