Αυτές είναι οι νέες στολές της AEGEAN

Τις νέες της στολές που έχουν σχεδιαστεί από τη διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη παρουσίασε η AEGEAN.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα σχέδια των νέων στολών συνδυάζουν την ελληνικότητα που προάγει η Aegean, καθώς και την αγάπη της σχεδιάστριας για την Ελλάδα, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την ίδια σε κάθε της δημιουργία.

«Η ελληνικότητα της εταιρείας μας ωθεί πάντα στο να προάγουμε και να προβάλουμε το έργο εκείνων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με τη Σοφία Κοκοσαλάκη και τη νέα δυναμική που φέρνει στην εικόνα μας, δημιουργώντας τις καινούριες στολές των ανθρώπων μας» δηλώνει ο Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN.

Η ίδια η σχεδιάστρια έχει δηλώσει πως τη δουλειά της την καθοδηγούν οι αρχές του ελληνικού κλασικισμού: η αναζήτηση ισορροπίας και οικονομίας στις γραμμές και η διαχρονικότητα.

Την ίδια αρχή εφάρμοσε η Σοφία Κοκοσαλάκη όχι μόνο στο φόρεμα που σχεδίασε για τις αεροσυνοδούς της AEGEAN αλλά και στα ρούχα των πιλότων, φροντιστών καθώς και του προσωπικού εξυπηρέτησης στα αεροδρόμια. 

«Το ένδυμα είναι λειτουργικό και κομψό με έναν υπαινιγμό αρχαιοελληνικού κλασικισμού.  Σημαντικό ρόλο έπαιξαν ο σύγχρονος  χαρακτήρας, η   πρακτικότητα και η ποιότητα» αναφέρει χαρακτηριστικά η δημιουργός.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ