Δύο νέες σειρές ψυγειοκαταψυκτών κυκλοφορούν από τη Samsung

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση δύο νέων σειρών ψυγειοκαταψύκτη RB5000 και RB7000 διαστάσεων 2 μέτρα x 60εκ.

 


Article featured image
Article featured image

Τα νέα μοντέλα των δύο σειρών διακρίνονται για τον μοντέρνο και πρακτικό σχεδιασμό τους καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Space Max της Samsung εξασφαλίζει μεγάλη εσωτερική καθαρή χωρητικότητα στις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στην αποθήκευση τροφίμων. Επιπλέον ο ψηφιακός συμπιεστής (Digital Inverter Compressor) βελτιστοποιεί την ενεργειακή τους απόδοση.

Πιο συγκεκριμένα τα νέα μοντέλα της Samsung προσφέρουν άψογη οργάνωση των τροφίμων χάρη στους χρήσιμους και ευέλικτους εσωτερικούς χώρους και τα αναδιπλούμενα ράφια. Περιλαμβάνουν επίσης ρυθμιζόμενα ράφια σε ύψος για ψηλά και ογκώδη αντικείμενα ή τρόφιμα αναλόγως των αναγκών των καταναλωτών.

Ο μίνιμαλ σχεδιασμός των νέων ψυγειοκαταψυκτών ταιριάζει παντού. Με υψηλής ποιότητας υλικά, ποιοτικό φινίρισμα, ο σχεδιασμός τους ολοκληρώνεται με την πλήρως επίπεδη πόρτα χωρίς χερούλια και με άνοιγμα 90ο για τη μέγιστη διευκόλυνση στη χρήση, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο.

Ο ψηφιακός συμπιεστής (Digital Inverter Compressor) μπορεί να προσαρμόζει την ταχύτητά του σε 5 διαφορετικά επίπεδα ψύξης, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μεγαλύτερη αξιοπιστία, καθώς γίνεται συνεχής παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε ολόκληρο το σώμα του ψυγείου. Έτσι επιτυγχάνεται η αθόρυβη λειτουργία της συσκευής και η οποία συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση στο μοτέρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες σειρές ψυγειοκαταψυκτών ενσωματώνουν τη νέα τεχνολογία Twin Cooling Plus, η οποία εξασφαλίζει 2 ανεξάρτητα κυκλώματα ψύξης και κατάψυξης ενώ παράλληλα ο αέρας διανέμεται σε κάθε γωνία του ψυγείου. Χάρη στη συγκεκριμένη τεχνολογία, οι οσμές δεν συγχέονται και δεν μεταφέρονται από την ψύξη στην κατάψυξη και αντίθετα. Επιπλέον, επιτυγχάνεται ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης, χωρίς διακυμάνσεις στη θερμοκρασία, στο λιγότερο δυνατό χρόνο, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να διατηρούν την φρεσκάδα τους για περισσότερο χρονικό διάστημα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ