«Εάν Βρυξέλλες και Βερολίνο συνεχίσουν το bullying στην Ελλάδα, η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές»

Νέα δήλωση-βόμβα από τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας έρχεται να ταράξει εκ νέου τα νερά.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στους Times επανέλαβε την άποψη πως εφόσον οι εταίροι συνεχίσουν τις προσπάθειες αποσταθεροποίησης της ελληνικής κυβέρνησης, η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές.

Το κείμενο που έχει τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου τιτλοφορείται «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε το Ισλαμικό Κράτος εκτός ΕΕ εάν συνεχιστεί το bullying».

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κάνει λόγω για «συνεχείς προσπάθειες» ευρωπαίων αξιωματούχων να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό. Αυτές οι προσπάθειες κατά τον Πάνο Καμμένο ενδέχεται να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ελέγξει τα σύνορά της και να κρατήσει έξω τους τζιχαντιστές που επιχειρούν να διεισδύσουν στην Ευρώπη.

«Αυτή η χυδαία ανάμιξη στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι απλά ανήκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά είναι ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα φύγει, τότε θα τεθούν σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ο Πάνος Καμμένος.

«Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

«Αν αυτά τα κύματα μεταναστών αυξηθούν, τότε η απειλή των εισερχόμενων εξτρεμιστικών στοιχείων δεν θα αυξηθεί μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το σύνολο της Δύσης», προειδοποίησε ο κ. Καμμένος.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ