Το Nissi Beach ΔΕΝ είναι η καλύτερη παραλία της Ευρώπης

Ώρα 6.23: «Η παραλία Nissi Beach στην Αγία Νάπα είναι η καλύτερη παραλία της Ευρώπης, σύμφωνα με την Tripadvisor».

Ώρα 10.41: «Η πιο κάτω ανακοίνωση έχει σταλεί από λάθος. Είναι του 2011 τα αποτελέσματα, απολογούμαστε για το λάθος».

Όλοι κάνουμε λάθη και ο Δήμος Αγίας Νάπας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

 


Article featured image
Article featured image

Μέσω ενός πολύ πρωϊνού email που ήρθε από μία εκ των λειτουργών του Δήμου, ενημερωθήκαμε ότι «η παραλία Nissi Beach στην Αγία Νάπα είναι η καλύτερη παραλία της Ευρώπης, σύμφωνα με την Tripadvisor» (διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση).

Οι ημερομηνίες στο mail ήταν σωστές (πουθενά δεν έλεγε ότι διανύουμε το 2011), τα διαφημιστικά banners κάτω από αυτό αφορούσαν σε φετινά φεστιβάλ και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου, όλοι ξέρουμε πόσο όμορφη και σπουδαία παραλία είναι το Nissi Beach με την κατάλευκη άμμο, οπότε γιατί να υποπτευθούμε ότι η είδηση είναι μπαγιάτικη;

Ναι, πέσαμε στην «παγίδα» και, εκ παραδρομής, δημοσιεύσαμε την είδηση.

Και τώρα τι, να το κατεβάσουμε; Κανονικά αυτό πρέπει να κάνουμε, αν θέλουμε να θεωρούμαστε έγκυρο portal.

Και αν το κατεβάσουμε δηλαδή, το Nissi Beach θα πάψει να είναι η πιο όμορφη παραλία στην Ευρώπη;

Προφανώς, όμως, για κάποιους είναι μια από τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη. Εξ ου και αρκετοί ενθουσιάστηκαν με το συγκεκριμένο post και πάτησαν share διαβάζοντάς το. Εξάλλου, τα αποτελέσματα στο Trip Advisor είναι εντελώς υποκειμενικά, αφού ως γνωστό αφορούν σε απόψεις αναγνωστών και μόνο.

Οπότε, μπορεί ως είδηση να είναι άκυρη, μπαγιάτικη και λανθασμένη, στην πραγματικότητα όμως, ως fact, το Nissi Beach για κάποιους (ίσως για αρκετούς Κύπριους) είναι όντως μια από τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη.

Ή μήπως όχι;

 



 

Όπως και να 'χει, ΕΔΩ μπορείς να δεις τη φετινή λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, όπου ενημερωτικά στο Νο6 βρίσκεται το Fig Tree Bay του Πρωταρά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ