Έκθεση Ψάρεμα - Σκάφος & Outdoor Activities [στο Τρακασόλ]

Το μεγαλύτερο θαλάσσιο event της χρονιάς πλησιάζει.

Από τις 24 ως τις 26 Απριλίου οι φίλοι της ερασιτεχνικής αλιείας, του σκάφους, της θάλασσας αλλά και των outdoor activities, θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά εκατοντάδες προϊόντα σε έναν μοναδικά διαμορφωμένο χώρο.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, πενήντα εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν τους εσωτερικούς χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου «Τρακασόλ» όπως επίσης και την βορειοανατολική προκυμαία της Μαρίνας Λεμεσού για να επιδείξουν τα προϊόντα και της υπηρεσίες τους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Υπουργός Γεωργίας, αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κος Νίκος Κουγιάλης, την Παρασκευή 24 Απριλίου, στις 18.00, ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 22.00. Το Σαββατοκύριακο η έκθεση θα λειτουργήσει μεταξύ 14.00 και 22.00.

Οι επισκέπτες, με το εισιτήριο εισόδου θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για 10 sonar phone T-BOX, μια προσφορά της εταιρίας Navionics.



Το Σάββατο 25 Απριλίου, στη Ναυτική Σχολή Hanseatic, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν τρία διαφορετικά σεμινάρια:

16.00-16.50: Σεμινάριο από τον Βασίλη Ζωνομέση με θέμα «Μεγάλα θηράματα - μεγάλα όπλα»

17.00-17.50: Σεμινάριο για την χρήση βυθομέτρου από την εταιρεία FURUNO

18.00-19.00 Σεμινάριο από τον Τάσο Χάλαρη με θέμα «Πώς τα μικρόψαρα προδίδουν τα μεγάλα ψάρια»



Στο χώρο της ανοιχτής έκθεσης στο νερό οι εταιρείες Furuno - Garmin -One Tech θα παρουσιάσουν τα νέα ηλεκτρονικά όργανα σκάφους ενώ εκεί θα βρίσκονται ακόμη 15 σκάφη, από 5 εταιρείες.

Επίσης, στην έκθεση θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Κύπρο των νέων σκαφών του Ναυπηγείου Karnic Smart Line 55-48. Επίσημη παρουσίαση θα γίνει και για αρκετά νέα προϊόντα στον χώρο της ερασιτεχνικής αλιείας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ