Η γυναίκα του Σούμαχερ πουλά την περιουσία του

Η σύζυγος του Σούμαχερ πούλησε το 25 εκατομμυρίων λιρών λιάρ τζέτ καθώς και την εξοχική κατοικία που είχαν στην ιδιοκτησία τους.

 


Η Κορίνα Σομάχερ διαχειρίζεται την περιουσία του θρύλου της Formula 1, που ανέρχεται στο μισό δισεκατομμύριο, από τότε που του συνέβη το ατύχημα. Η ίδια αναφέρει πως συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπετάξει με το λίαρ τζετ, ούτε να κάνει ξανά διακοπές στο αγαπημένο του σπίτι στη Νορβηγία, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bunte.

Οι γιατροί λένε ότι έχει υπάρξει μία μικρή αλλαγή στην κατάσταση του 47χρονου, αλλά είναι ακόμα ανίκανος να κινηθεί και να μιλήσει. Η έπαυλή του στην Ελβετία έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του και μία ομάδα γιατρών, νοσοκόμων και βοηθών ιατρικών μηχανημάτων βρίσκονται εκεί όλο το 24ωρο με βάρδιες.

Το γερμανικό περιοδικό Bunte πρόσφατα σε δημοσίευμά του έγραψε: «Όταν έγινε ξεκάθαρο ότι ο “Σούμι” υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μην επανέλθει ποτέ, η Κορίνα ήταν αναγκασμένη να δεχτεί τη νέα της ζωή. Έπρεπε να αναλάβει δράση. Μεταμορφώθηκε από τον άνθρωπο που βρισκόταν στη σκιά, στη σύζυγο που ανέλαβε χρέη στελέχους ομίλου με μεγάλο αριθμό εταιρειών». Τώρα εκείνη είναι που διαχειρίζεται τα οικονομικά, τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις επιχειρήσεις, τους δικηγόρους και το προσωπικό.

Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, ο νέος της ρόλος στηρίζεται από τον πεθερό της, Ρολφ, ο οποίος ζει σε ένα σπίτι που βρίσκεται στην έκταση που περιβάλλει την έπαυλη Γκλαντ, μαζί με την σύντροφό του Μπάρμπαρα Σταλ, ώστε να βρίσκεται κοντά στον γιο του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ