Υπέρβαρη blogger φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχά

Μπορεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι της να κυκλοφορεί φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και το στέμμα της, ωστόσο δεν είχε πράξει κάτι τέτοιο δημοσίως.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόσφατα αποφάσισε να το κάνει, ποστάροντας μια τέτοια εικόνα στο λογαριασμό της στο Instagram, προκαλώντας... χαμό!

Ο λόγος για την plus-size blogger μόδας Κόρτνεϊ Μίνα. Στις φωτογραφίες της με τα εσώρουχα που ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημείωνε πως το σώμα της είναι μοναδικής ομορφιάς, γράφοντας: «Είναι μεγάλο, λιπώδες, με καμπύλες, υπέροχα θηλυκό. Και ως ακτιβίστρια της θετικότητας του σώματος αλλά και ως μοντέλο που είμαι, αισθάνομαι ευτυχής που το δείχνω σε όλους με υπερηφάνεια».

«Νιώθω θεά σε αυτό το σώμα. Είναι ένα σύμβολο της δύναμής μου, της σεξουαλικότητάς μου, της ταυτότητάς μου και της δύναμής μου», έγραφε σε μια άλλη ανάρτηση.

Φυσικά οι φωτογραφίες της συγκέντρωσαν πλήθος σχολίων, χωρίς να λείπουν και τα αρνητικά, στα οποία η Κόρτνεϊ απάντησε καταλλήλως. «Είσαι μια λιπώδης φάλαινα, είσαι αηδιαστική», της έγραψε κάποιος, με την blogger να του απαντά: «Δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να μου πει κάποιος ότι δεν έχω ακούσει».

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ