Ζητούνται γρήγορα κορίτσια με τακούνια

Ο Αγώνας Δρόμου με Τακούνια 2015 πλησιάζει και η διοργάνωση έχει δημοσιεύσει επίσημα και ενθουσιωδώς το open call της για τις φετινές συμμετοχές.

 


Article featured image
Article featured image

Μια μέρα γεμάτη διασκέδαση, εκπλήξεις και πολλά βραβεία υπόσχονται οι διοργανωτές σε όσα κορίτσια εκεί έξω τολμήσουν να δηλώσουν συμμετοχή για τον Αγώνα Δρόμου με Τακούνια, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου στον Δημοτικό Κήπο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής, στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή γυναίκες άνω των 18 ετών, τα τακούνια που θα φορεθούν στον αγώνα να μην είναι χαμηλότερα από 7cm και να μην είναι πλατφόρμες.

Τα διαγωνιζόμενα κορίτσια θα μπορούν να συναγωνιστούν είτε ατομικά ή σε ομάδα των τριών ενώ το αποτέλεσμα θα κριθεί από τον καλύτερο χρόνο, αφού ο αγώνας πραγματοποιείται με τη μορφή σκυταλοδρομίας.

Τα μεγάλα βραβεία για τις τρεις πρώτες νικήτριες στο ατομικό κομμάτι του διαγωνισμού είναι κρουαζιέρες με τη Salamis Tours Ltd, μία για την κάθε νικήτρια αντίστοιχα.

Ειδικό βραβείο θα πάρουν και οι κοπέλες που θα διαγωνιστούν σε ομάδα ενώ δώρα θα δοθούν από την κριτική επιτροπή για διάφορες, παρεμφερείς κατηγορίες όπως «Υπέροχα Πόδια», «Ευφάνταστη Εμφάνιση», «Ψηλότερο Τακούνι» και «Επιλογή των Σπόνσορων».

Η εγγραφή των συμμετεχόντων κοστίζει 10 μόνο ευρώ, η έκδοση αριθμών θα γίνει στις 16:00 και η όλη εκδήλωση 16.45.

Για συμμετοχή και εγγραφή μπορείτε να επικοινωνείτε επίσης με το e-mail tm@vkcyprus.com, χρησιμοποιώντας την ένδειξη «Διαγωνισμός τακουνιών».

Οι φωτογραφίες είναι από προηγούμενες διοργανώσεις.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει και μέσα αυτού του Link

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 25 590530.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ