Λιάνα Κανέλλη: Θα κάνω στριπτίζ στο βήμα της Βουλής...

«Δεν περνάει η μπογιά μου, 60 χρονών γριά είμαι, αλλά τώρα που έχουν βγει τα σώβρακα και έχουν βγει τα βρακιά, μπορεί ακόμη κι αυτό να το υποσχεθώ», είπε η Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στο φορολογικό νομοσχέδιο.

 


Article featured image
Article featured image

Η κ. Κανέλλη, αναρωτήθηκε αν ξέρει κανείς κανένα φορολογικό νομοσχέδιο που να μη φέρνει φόρους. Και κάπου εκεί... απείλησε με στριπτίζ. 

«Ξέρετε κανένα φορολογικό νομοσχέδιο που έρχεται χωρίς φόρους; Άμα το φέρουν, εγώ σας ορκίζομαι μπορεί και να κάνω στριπτίζ από το βήμα της Βουλής. Άμα θέλετε ευχαρίστως. Δεν περνάει η μπογιά μου, 60 χρονών γριά είμαι, αλλά τώρα πια που έχουν βγει τα σώβρακα και έχουν κατεβεί τα βρακιά και δεν υπάρχει όρθιο τίποτα ούτε στις λέξεις, μπορώ ακόμη και αυτό να το υποσχεθώ», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να της απαντά «εύχομαι να μην είναι στο προεδρείο η Ζωή Κωνσταντοπούλου».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Πιλότοι αποκοιμιούνται για δευτερόλεπτα στο πιλοτήριο, αποκαλύπτει νέα έρευνα

Article featured image

Ούτε τα χρήματα ούτε η επιτυχία είναι το σημαντικότερο συστατικό της ευτυχίας

Article featured image

Πόσο σκοτεινή είναι η παράδοση του «Φάρσα ή Κέρασμα» το Halloween;