Αλλάξτε δουλειά και κάντε όνειρα

Θέλετε να αλλάξετε τη δουλειά σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας;

 


Article featured image
Article featured image

Μετά την επιτυχία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που σημείωσαν πρόσφατα τα σεμινάριά της, η σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου διεξάγει ακόμη ένα σεμινάριο, την Τετάρτη 27 Μαΐου, από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία.

Tο σεμινάριο «Αλλάζω τη δουλειά μου, ακολουθώ το όνειρό μου» είναι ο δρόμος που ψάχνουν πολλοί άνθρωποι για την επιτυχία και την ευτυχία. Άλλωστε, τα όνειρά μας είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορούμε να έχουμε. Γι’ αυτό και το χρωστάμε στον εαυτό μας να δοκιμάσουμε να ζήσουμε το όνειρό μας, ακόμη κι αν αποτύχουμε, παρά να μην τολμήσουμε να το δοκιμάσουμε ποτέ.

Το σεμινάριο διατείνεται πως έχει την προοπτική να σας ξυπνήσει αυτό που πραγματικά θέλετε να ζήσετε στη ζωή σας, να σας βοηθήσει να βρείτε τα κρυμμένα ταλέντα και τις ικανότητές σας και, βήμα-βήμα, μέσα από όλα αυτά που έχετε ήδη καταφέρει, να διεκδικήσετε αυτό που η ζωή σάς οφείλει.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να αποτείνεστε στο τηλέφωνο: +357 7000 7888 και στο info@menicoumaria.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ