Από Δευτέρα... δίαιτα

Από Δευτέρα δίαιτα. Μία χιλιοειπωμένη φράση, συνώνυμη, θα λέγαμε, της λέξης αναβλητικότητα. Αλήθεια, πόσο συχνά ακούμε αυτήν τη φράση γύρω μας και πόσο συχνά τη λέμε ακόμη και εμείς οι ίδιοι! Για χρόνια βομβαρδίζουμε το σώμα μας με χημικά, χρωστικές ουσίες, υψηλές ποσότητες αλατιού, κακά λιπαρά και ξαφνικά, αποφασίζουμε ότι πρέπει να χάσουμε βάρος.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή η απόφαση μας κάνει να αναζητούμε την πιο γρήγορη δίαιτα ή ένα μαγικό χαπάκι, που θα μας βοηθήσει να αποβάλουμε άμεσα τα κιλά, που με τόσο κόπο αποκτήσαμε. Στην προσπάθεια μας να είμαστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό μας, συνήθως νιώθουμε καταπίεση. Ένα συναίσθημα που συνήθως μας οδηγεί πίσω στις παλιές, κακές διατροφικές μας συνήθειες.

Το βιβλίο αυτό είναι περισσότερο ένας οδηγός υγιεινής διατροφής με αρκετές συμβουλές, διατροφικά tips και 140 νόστιμες και υγιεινές συνταγές. Διαβάζοντάς το θα συνειδητοποιήσετε ότι η σωστή διατροφή είναι εύκολο να επιτευχθεί.

Τα μικρά μυστικά και οι πληροφορίες που δίδονται στα κείμενα για τα υλικά και τις συνταγές, θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε πιστοί σε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής χωρίς να στερείστε τις αγαπημένες σας γεύσεις.

Το σώμα μας, μας ανήκει και θα πρέπει να το σεβόμαστε. Αυτή είναι μια βασική και σημαντική αρχή την οποία πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας. Η έκφραση «Από Δευτέρα Δίαιτα» που ποτέ δεν εφαρμόζεται θα πρέπει να σταματήσει και να αντικατασταθεί με το «Από σήμερα υγιεινή διατροφή». Μια διατροφή που θα είναι τρόπος ζωής και όχι κάτι παροδικό.

Το βιβλίο υπογράφουν οι Γιάννης Κερίμης BSc, MSc, RDN (Κλινικός Διαιτολόγος), και η  Έφτη Ελευθερίου (FCCA)

Διατίθεται στα βιβλιοπωλεία KYRIAKOU K.P. BOOKSHOP (Περιοχή Δικαστηρίων, Λεμεσός), ΚΥΚΝΟΣ BOOKSHOP (Πέτρου Τσίρου, Λεμεσός), και STATCOM BOOKSHOP (Μίλτωνος 50-52, Άγιος Σπυρίδωνας, Λ/σός).

 

Παγκύπριες παραγγελίες στο 25339700


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ