Μεγάλη επιτυχία η 1η Διεθνής Ημέρα Πιτόγυρου στη Θεσσαλονίκη

Το αδιαχώρητο έγινε χθες στα γυράδικα της Θεσσαλονίκης, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα Πιτόγυρου.

 


Article featured image
Article featured image


Φάτε γύρο because YOLO


Με το παραπάνω τίμησαν την πρώτη Διεθνή Ημέρα Πιτόγυρου (International eat a πιτόγυρο day) οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι κατέκλυσαν κατά χιλιάδες τα σουβλατζίδικα και γυράδικα της πόλης, για να γευτούν τον αγαπημένο τους πιτόγυρο.

Τα μαγαζιά της Αριστοτέλους «βούλιαξαν» από κόσμο που έσπευσε να απολαύσει ένα ή και περισσότερα πιτόγυρα, ενώ οι υπάλληλοι των ψητοπωλείων και των σουβλατζίδικων δεν προλάβαιναν να ετοιμάσουν τις παραγγελίες.

«Αυτή η εκδήλωση είναι διαφορετική από τις άλλες. Δεν υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα στο φύλο, τη θρησκεία ή την εθνικότητα. Δεν έχει καμία σχέση με τις θρησκευτικές εορτές όπως τα Χριστούγεννα. Αυτή η εκδήλωση έχει δημιουργηθεί για να τιμήσουμε τη σπουδαία αυτή ανακάλυψη. Φάτε γύρο because YOLO» έγραφε στο κείμενο πρόσκλησης στο σχετικό event στο Facebook.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένας τραυματισμένος πελεκάνος χτύπησε τη σωστή πόρτα για να ζητήσει βοήθεια.

Article featured image

Η επιστολή μιας γυναίκας που κυνηγούσε ένα χρέος πριν από 4.000 χρόνια

Article featured image

ΛΟΑΤΚΙ+ μετανάστες απελαύνονται από τις ΗΠΑ σε χώρες όπου η ομοφυλοφιλία τιμωρείται