Πως είναι να έχεις τη Γωγώ Αλεξανδρινού όλη μέρα στο κεφάλι σου;

Την απάντηση στην απορία μας έρχεται να δώσει ένας από τους συνεργάτες της Γωγούς, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ξενοφώντος, ο οποίος στο πλαίσιο ενός ρεπορτάζ επισκέφθηκε το κουρείο «The BarberShop wizart» στη Λακατάμεια.

 


Article featured image
Article featured image

Εκεί, ως γνωστό, βρίσκεται ο απίστευτα ταλαντούχος κομμωτής Ερλάντου Ρακούτου, ο οποίος πέρα από όλα τα υπόλοιπα, έχει την ικανότητα να φτιάχνει προσωπογραφίες στο τριχωτό της κεφαλής.

Μετά λοιπόν από τους Che Guevara, Μάρκο Σεφερλή, Μόνα Λίζα, Μιχάλη Stavento, Άλμπερτ Αϊνστάιν, αλλά και τον Bob Marley που έφτιαξε πρόσφατα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης-φωτογράφισης που κάναμε για τη CITY, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης από το συνεργείο της «Ανοικτής Γραμμής», για τις ανάγκες ενός ρεπορτάζ που θα παρουσιαστεί σύντομα από τη δημοφιλή απογευματινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, ο Ερλάντου τόλμησε να «ζωγραφίσει» τη Γωγώ στο κεφάλι ενός εθελοντή!

Με αρκετή διάθεση χιούμορ, ο Γιάννης Ξενοφώντος πόσταρε τη φωτογραφία στο facebook, συνοδεύοντάς την μάλιστα με το σχόλιο «Εμείς έχουμε τη Γωγώ Αλεξανδρινού στο κεφάλι μας μέχρι το απόγευμα... Κάποιος θα την έχει όλο το 24ωρο...».

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ