«Hardwell On Air» κάθε Σάββατο βράδυ στον Super FM

Αυτό ναι, είναι είδηση-βόμβα. Πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις τη συνεργασία του No.1 DJ στον πλανήτη (σύμφωνα πάντα με τη λίστα του DJ Mag) με ένα ραδιοφωνικό σταθμό στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι επίσημο. Το Σάββατο 9 Μαΐου, κάνει «πρεμιέρα» στον Super FM το «Hardwell On Air», το δημοφιλές radio show του Ολλανδού σούπερ σταρ DJ, Hardwell.

Ως γνωστό, στα 27 του χρόνια, ο Hardwell είναι ο νεότερος DJ ο οποίος έχει βρεθεί για δύο συναπτά έτη στην κορυφή του ετήσιου δημοψηφίσματος του DJ Mag, με εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα EDM  φεστιβάλ (Tomorrowland και Ultra Music Festival), οκταψήφιους αριθμούς θέασης των video clips του στο Υoutube και singles που γίνονται επιτυχίες το ένα μετά το άλλο!

Το τελευταίο του album με τίτλο «United We Are» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2015, ενώ και για φέτος ο Hardwell θα είναι σαφώς headliner σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ του πλανήτη.

Πέραν από τη συνεργασία σε επίπεδο ραδιοφωνικού προγράμματος, επιπλέον, η πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στην Κύπρο στις 2 Ιουλίου, στην Παραλία των Φοινικούδων, στη Λάρνακα, είναι «powered by» Super FM, οπότε οι άνθρωποι στον Super FM έχουν πολλούς λόγους να αισθάνονται περήφανοι.

Κάθε Σάββατο, λοιπόν, στις 23.00 ακριβώς, συντονιζόμαστε στους 104.8, 95.7 και 103.4 για να απολαύσουμε το διάρκειας μιας ώρας «Hardwell On Air», στις συχνότητες του πρώτου μουσικού σταθμού της Κύπρου!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ