Ενώπιον της δικαιοσύνης ο «σύζυγος» της Sandra Bullock

Σίγουρα θα θυμάστε την ιστορία όταν πριν από μερικούς μήνες ένας 39χρονος «stalker», ο Joshua James Corbett, εισέβαλε ξαφνικά στο σπίτι της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού, Sandra Bullock, με αποτέλεσμα η ίδια  να κλειδωθεί μέσα στο δωμάτιο της και σε κατάσταση πανικού να καλέσει την αστυνομία.

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα, ο «σύζυγος» της Bullock, όπως ο ίδιος πίστευε ότι είναι, βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης. Η δίκη ξεκινάει τον Ιούνιο και σε περίπτωση που κριθεί ένοχος για τις κατηγορίες (κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανόν) θα εκτίσει ποινή φυλάκισης μέχρι 20 χρόνια. Να αναφέρουμε πως ο «θαυμαστής» αντιμετωπίζει και άλλες κατηγορίες, ανάμεσα τους και η παράνομη οπλοκατοχή, αφού στο σπίτι του μετά την σύλληψη του βρέθηκε ένα «οπλοστάσιο» με όπλα διαφόρων ειδών για τα οποία δεν έχει καμιά άδεια κατοχής.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει αθώος.

Να θυμίσουμε πως, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του αρκετές φωτογραφίες της ηθοποιού και ένα γράμμα στο οποίο παρουσιάζει την ιδέα ότι είναι ο «σύζυγος» της.

Χαρακτηριστικά, ένα απόσπασμα έλεγε «Είσαι πολύ σημαντική για έμενα, και χωρίς εσένα στην ζωή μου, υπάρχει μονό μιζέρια».

Ο δικηγόρος του κύριου Corbett, σε δήλωσή του αναφέρει για τον πελάτη του «...πραγματικά πίστευε ότι ήταν ο σύζυγος της, αλλά τώρα δεν τον πιστεύει πια». Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι ο Corbett έπασχε από ψυχικές διαταραχές, όμως έχει «δεχθεί βοήθεια στην φυλακή».

Ο δικηγόρος επίσης τονίζει ότι ο πελάτης του «ποτέ δεν είχε σκοπό να βλάψει την ηθοποιό».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ