Ενώπιον της δικαιοσύνης ο «σύζυγος» της Sandra Bullock

Σίγουρα θα θυμάστε την ιστορία όταν πριν από μερικούς μήνες ένας 39χρονος «stalker», ο Joshua James Corbett, εισέβαλε ξαφνικά στο σπίτι της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού, Sandra Bullock, με αποτέλεσμα η ίδια  να κλειδωθεί μέσα στο δωμάτιο της και σε κατάσταση πανικού να καλέσει την αστυνομία.

 


Σήμερα, ο «σύζυγος» της Bullock, όπως ο ίδιος πίστευε ότι είναι, βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης. Η δίκη ξεκινάει τον Ιούνιο και σε περίπτωση που κριθεί ένοχος για τις κατηγορίες (κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανόν) θα εκτίσει ποινή φυλάκισης μέχρι 20 χρόνια. Να αναφέρουμε πως ο «θαυμαστής» αντιμετωπίζει και άλλες κατηγορίες, ανάμεσα τους και η παράνομη οπλοκατοχή, αφού στο σπίτι του μετά την σύλληψη του βρέθηκε ένα «οπλοστάσιο» με όπλα διαφόρων ειδών για τα οποία δεν έχει καμιά άδεια κατοχής.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει αθώος.

Να θυμίσουμε πως, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του αρκετές φωτογραφίες της ηθοποιού και ένα γράμμα στο οποίο παρουσιάζει την ιδέα ότι είναι ο «σύζυγος» της.

Χαρακτηριστικά, ένα απόσπασμα έλεγε «Είσαι πολύ σημαντική για έμενα, και χωρίς εσένα στην ζωή μου, υπάρχει μονό μιζέρια».

Ο δικηγόρος του κύριου Corbett, σε δήλωσή του αναφέρει για τον πελάτη του «...πραγματικά πίστευε ότι ήταν ο σύζυγος της, αλλά τώρα δεν τον πιστεύει πια». Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι ο Corbett έπασχε από ψυχικές διαταραχές, όμως έχει «δεχθεί βοήθεια στην φυλακή».

Ο δικηγόρος επίσης τονίζει ότι ο πελάτης του «ποτέ δεν είχε σκοπό να βλάψει την ηθοποιό».

 


Σχετικα

Από σήμερα, λέμε… Καλό Μεσημεράκι

Στις 27 Σεπτεμβρίου όλοι έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο στη Λευκωσία

Κυκλοφορεί ψήφισμα για τερματισμό ανέγερσης αίθουσας δεξιώσεων δίπλα στη Μονή Αρχαγγέλου

Ο Μάρκος διέσωσε έναν σκύλο στη Λεμεσό, μέσα από λάκκο βάθους 8 μέτρων

Έργα του ζωγράφου Θεόφιλου εκτίθενται στο Άρσος

Μια ανάρτηση στο διαδίκτυο προκάλεσε αναστάτωση και ερωτηματικά