Η «βασίλισσα» Ελισάβετ αλλάζει πάνες στην πριγκίπισσα

Η βασίλισσα Ελισάβετ, βρέθηκε την Τρίτη στο Kensigton Palace, για να δει για πρώτη φορά την νεογέννητη πριγκίπισσα Σάρλοτ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο βρετανικός Τύπος, δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη της βασίλισσας, στις οποίες φαίνεται να αλλάζει πάνα και να ταΐζει την νεογέννητη πριγκίπισσα.

Η Ελισάβετ είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και οκτώ εγγονιών, από τα οποία έχει αποκτήσει πέντε δισέγγονα.

Η αλήθεια είναι, ότι η εικονιζόμενη γιαγιά της φωτογραφίας δεν είναι στην πραγματικότητα η βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά μια από τις δεκάδες σωσίες της, που χρησιμοποίησε η φωτογράφος των celebrities Αlison Jackson, προκειμένου να φτιάξει ένα φωτογραφικό πρότζεκτ με θέμα την πρώτη επίσκεψη της Ελισάβετ στην πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Alison Jackson είναι γνωστή στη Βρετανία για τις φωτογραφίες της με σωσίες διάσημων προσωπικοτήτων.

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Μελέτη διαπίστωσε πως η Γη γίνεται όλο και πιο φωτεινή κάθε χρόνο

Article featured image

H κορυφαία ειδικότητα για νέους εργαζoμένους σήμερα, σύμφωνα με το LinkedIn

Article featured image

Ποιες ευρωπαϊκές χώρες θα είναι οι πλουσιότερες έως το 2030;